Sinksenkermis, dat is ook sfeervol en lekker eten

Uren tafelplezier in Café Verschil en op het Pleintje

Sinksenkermis Oosterzele, dat is ook in een ontspannen sfeer lekker tafelen. Voor een prikje. Alle smulpapen, levensgenieters en kermisfanaten zijn welkom. Proef op zondag 19 mei (Sinksen) en maandag 20 mei (Pinkstermaandag) de ‘kermis – speciallekes’. Uw kermis kan niet meer stuk. Culinair plezier en welbehagen staan voorop. De ontdekking van het gehemelte.
Op zondag 19 mei wordt in Café ’t Verschil, Dorp 32, een heus kermis-eetfestijn georganiseerd (11 u – 14 u). Info en inschrijvingen: 0493 / 16 63 36. Deelnemen kost 22 euro, kinderen smullen tegen 12 euro.
Op Pinkstermaandag 20 mei pakt het Sinksencomité alweer eens uit met zijn nu al vermaarde kermislunch. Er worden op het feestelijk aangekleed pleintje (rechtover het gemeentehuis) friet en stoofvlees geserveerd. Kaarten (20 euro) zijn verkrijgbaar bij het Sinksencomité, 0492 / 43 02 91, 0477 / 53 72 79, café ’t Verschil, café Central, Kookwinkel, café ’t Plankierke, slagerij Günther & Wendy. Tijdens de lunch zijn er optredens van Walter Franck & HAmuze, Dirk Van De Velde die begeleid wordt door de 15 – koppige band The Oakfields. Men zal er alles aan doen om je te verwennen. Je komt beslist voor de gezelligheid, veel tafelplezier in café ’t Verschil en op het Pleintje. Je deelname aan het kermis-eetfestijn en lunch zal de moeite waard zijn. Zorg dat je er samen met familie, vrienden, kennissen,…bij bent. Teken present. Wie de benen onder tafel komt steken, mag rekenen op een enthousiaste ontvangst en bediening. Wie houdt van oesters kan op zondag 19 mei om 14 u terecht in Sambar, Geraardsbergsesteenweg 78. Sinksenkermis Oosterzele torst een volks imago, en doet dat met veel eten, hectoliters bier en bakken ambiance. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).