Vanavond nieuwe Krypton-reünie in Sotto’s: “Vorige editie volledig uitverkocht. Kom op tijd aub”

Onder de noemer ‘Relive the good old days’ organiseert Sotto’s vanavond een nieuwe Krypton-reünie. De avond start om 20 uur. De organisatie vraagt om zeker op tijd te komen aangezien de vorige editie volledig uitverkocht was.

“In 1982 werd Zottegem op de kaart gezet met discotheek Krypton. Naast de discotheek was er de evenementenhal, die oorspronkelijk de naam complex Krypton kreeg. Nadien werd de naam gewijzigd naar Sotto’s”, klinkt het vanuit de organisatie. “24 jaar geleden, tijdens de zomer van 1999 had iemand het idee om de toen nog weinig gebruikte event-hal om te bouwen tot discotheek. Met de eerste “Krypton goes Sotto’s” was de toon gezet. Duizenden bezoekers vonden hun weg naar het imposante gebouw. Wekelijks was er een toestroom aan enthousiaste bezoekers, op zoek naar plezier, vrienden en misschien zelfs een levenspartner. Het gsm-tijdperk was nog zo goed als onbestaande. Natuurlijk kunnen we Krypton niet terugtoveren. Gelukkig staat Sotto’s er nog, weliswaar ook een deel veranderd tov de glorietijden maar, we beloven jullie wel 1 ding, we hebben onze uiterste best gedaan om de sfeer van vroeger terug te brengen. Voor 1 nacht! De sfeer van Krypton en deze van Sotto’s zal terug beleefd kunnen worden. De huidige Sotto’s wordt voor die ene nacht verbouwd zodat jullienaar hét evenement van het jaar kunnen komen.”

“Sotto’s en Krypton kenden veel typische elementen. De typische dansput, het watergordijn van Sotto’s, de mooie neon-verlichting, de frituur, … Kosten noch moeite worden gespaard om nog 1x deze legendarische tijd terug te beleven. Omdat er heel veel interesse is en iedereen toch zijn dansplaats te willen geven, is er een beperkte capaciteit. We garanderen een vlot verloop met geen al te lange wachtrijen. We garanderen a hell of a ride to the past!”

Meer info en tickets via deze link