Horta Scheldewindeke steunt Think Pink met plantjesverkoop: een gebaar van solidariteit en steun!”

van 4 tot 12 mei Horta Scheldewindeke

In een inspanning om de strijd tegen borstkanker te ondersteunen, kondigt Horta met trots aan dat het van 4 mei tot 12 mei in al zijn winkels Think Pink plantjes zal verkopen. Deze plantenactie, gericht op bewustwording en steun, biedt klanten de kans om deel te nemen aan een nobele zaak, terwijl ze tegelijkertijd hun tuin of balkon opfleuren.

“Wij bij Horta Scheldewindeke voelen ons vereerd om deel te nemen aan dit belangrijke initiatief ter ondersteuning van borstkankeronderzoek en -ondersteuning,” verklaart Nele Suenaert eigenaar van Horta Scheldewindeke. Onze samenwerking met Think Pink stelt ons in staat om een directe impact te hebben op het leven van degenen die getroffen zijn door deze ziekte. We hopen dat onze klanten deze kans zullen aangrijpen om bij te dragen aan een betere toekomst voor iedereen.”Het concept is eenvoudig maar krachtig: klanten kunnen een plantje kopen en zo de strijd tegen borstkanker ondersteunen. Voor elk verkocht plantje zal Horta een bedrag van 1,5 euro doneren aan Think Pink, een Belgische organisatie die zich inzet voor borstkankerpreventie, -opsporing en -ondersteuning.

Wat deze actie nog bijzonderder maakt, is de aanwezigheid van vrijwilligers van zowel Think Pink als Horta tijdens de verkoopweekends. Deze enthousiaste vrijwilligers zullen aanwezig zijn in de winkels om klanten te helpen bij de verkoop van de plantjes. Het is een gelegenheid voor gemeenschappen om samen te komen, solidariteit te tonen en een belangrijke oorzaak te ondersteunen.