Shania Mehauden uit Lierde gaat voor de titel van Miss De Luxe 2025.

Shania Mehauden hoopt op 30 november 2024 tijdens de gala-avond in de Salons Mantovani te Oudenaarde het kroontje van Miss De Luxe 2025 in ontvangst te mogen nemen.

“ De reden van mijn deelname is om mezelf verder te kunnen ontplooien als persoon. Ik heb vroeger in de Middelbare school veel te maken gehad met pestgedrag. Ik wil dan ook een voorbeeld zijn voor jongere meisjes die ook al met pestgedrag te maken gehad hebben.” zegt Shania. “

Shania is achttien en zit in het laatste jaar landbouw en paarden, waar ze dagdagelijks mee bezig is, zijn haar passie en tevens een kinderdroom die werkelijkheid werd.

Woonachtig in het pittoreske Lierde, koestert ze haar omgeving en de mogelijkheden die het biedt. Maar achter deze schijnbaar idyllische setting schuilt een verhaal van doorzettingsvermogen en empowerment. De deelname van Shania Mehauden aan dit avontuur is meer dan alleen maar persoonlijke ontwikkeling. Het is een statement van empowerment en solidariteit. Ze grijpt deze kans met beide handen, vastbesloten om haar eigen groei te bevorderen en tegelijkertijd , zoals ze zelf verklaarde, een  rolmodel te zijn voor anderen.

Voor Shania  is solidariteit tussen vrouwen van essentieel belang. Ze begrijpt dat het ondersteunen van anderen niet betekent dat je je eigen doelen opgeeft. “Integendeel, het versterkt ons allemaal. Door elkaar aan te moedigen en te steunen, creëren we een omgeving van groei en empowerment waarin succes gedeeld wordt en vermenigvuldigd.” verklaart ze.

Met haar vastberadenheid, veerkracht en solidariteit vertegenwoordigt Mehauden Shania een nieuwe generatie van vrouwen die niet alleen hun eigen pad banen, maar ook de hand uitsteken naar anderen om samen grenzen te doorbreken en verandering teweeg te brengen. Haar verhaal herinnert ons eraan dat, ongeacht de obstakels die we tegenkomen,  we samen meer kunnen bereiken dan we ooit alleen zouden kunnen dromen.

foto: @heart4Photography