Jason zoekt dader die zijn wagen beschadigde

Geraardsbergen. Jason Claes gaat in het centrum van Geraardsbergen even een boodschap doen. Hij parkeert zijn wagen – een Fiat – vrijdagnamiddag 10 mei tussen 14.00 en 17.00 uur aan de Kaai. Wanneer hij terugkomt, is zijn wagen aan de portier aan de rechterkant beschadigd. Op de foto is duidelijk te zien dat er met een puntig voorwerp een deuk en krassen werden aangebracht.

Wat er juist gebeurd is, is ook voor Jason niet duidelijk. ‘Werd de deuk al dan niet opzettelijk in mijn wagen geslagen? Ik weet het niet. Mogelijks zijn die krassen van een deur van een andere wagen die werd open gegooid en tegen mijn wagen knalde. Zeker is dat er geen briefje onder mijn ruitenwisser zat’, laat hij aan de redactie weten.

Jason wil dit incident niet zomaar laten passeren. Hij hoopt dat de verantwoordelijke opdraait voor de aangerichte schade. Daarom zal hij maandag 13 mei bij de politie van Geraardsbergen/Lierde een klacht neerleggen. Intussen hoopt Jason de dader terug te vinden. Wie meer weet, kan contact opnemen met Jason Claes via zijn nummer: 0471 27 43 90.

Julien Borremans