We R Dancers brengt Hollywood naar het Arjaantheater

260 dansers schitteren in drie spectaculaire shows

De dansers van We R Dancers uit Geraardsbergen staan dit weekend op de planken in drie uitverkochte shows. De dansschool – onder leiding van Rani Cromphout – bestaat nog maar vier jaar en telt inmiddels meer dan 350 leden. Met hun optreden ‘Hollywood – The Show’ brengen ze filmmuziek tot leven in het Arjaantheater.

We R Dancers, actief in De Gavers in Geraardsbergen, is een bruisende dansschool waar kwaliteitsvolle lessen en persoonlijke groei van elke danser centraal staan. Kinderen vanaf 4 jaar tot en met volwassenen kunnen er wekelijks terecht voor een uitgebreid aanbod danslessen, gaande van Hiphop, Jazz en Modern tot Dancehall, High Heels en Acro.

De lesgevers van We R Dancers

Daarnaast trekken ook de groepslessen BBB en Powerdance wekelijks heel wat sporters aan. Met hun wedstrijdteams haalden ze dit jaar bovendien twee trofeeën binnen. “We werken binnen We R Dancers voornamelijk volgens niveau en minder volgens leeftijd”, vertelt oprichtster Rani Cromphout. “Elke danser is uniek en heeft zijn eigen groeipad. Zo kan een danser zeer ervaren zijn in hiphop, maar voor het eerst een andere stijl zoals Jazz uitproberen. Dansers stellen bij ons zelf hun lessenpakket samen. De verschillende niveaus per dansstijl zijn hiervoor ideaal.”

Drie uitverkochte shows
Dit weekend brengt de dansschool drie shows. Hét moment waar een heel jaar naartoe wordt gewerkt. “De ticketverkoop van onze shows ging razendsnel. Op een uurtje waren alle tickets de deur uit. Het lijdt dan ook geen twijfel dat er volgend jaar extra shows nodig zullen zijn”, aldus Rani. “Ik ben ontzettend trots op wat onze dansers en lesgevers dit weekend zullen neerzetten! De voorbereidingen voor zo’n show zijn immens. Ik wil dan ook iedereen bedanken die hieraan heeft bijgedragen!”

Groeiplannen
Dat We R Dancers niet stilstaat en nog steeds in volle groei is, blijkt uit de plannen voor volgend jaar die Rani hier al even in primeur uit de doeken doet: “Ons lessenrooster breidt opnieuw uit. We gaan van 27 naar 35 lessen en het team wordt aangevuld met 7 nieuwe lesgevers. Naast De Gavers zullen er voortaan ook lessen in De Veldmuis doorgaan. Alle lessen kunnen uitgeprobeerd worden tijdens de laatste week van juni. Inschrijven kan voor huidige leden vanaf 8 juni en voor nieuwe leden vanaf 15 juni.”

Dansstage en workshops
Ook tijdens de zomermaanden valt er heel wat te beleven bij We R Dancers. Voor kinderen van 4 tot 16 jaar is er een dansstage tijdens de eerste week van augustus. Daarnaast organiseert We R Dancers drie workshopdagen met professionele choreografen vanuit heel België en een Heels Intensive met de Italiaanse Elena Gambardella. Inschrijven voor deze activiteiten kan via www.werdancers.be .