Nieuw in Zottegem: fotostudio Smile by Ellen in de Welzijnstraat

Met trots kondigt Ellen Terrace de opening aan van haar fotostudio in de Welzijnstraat in Zottegem. Volgend weekend wordt de studio officieel geopend en er zijn meteen interessante acties.

“Mijn studio, enkel op afspraak te bezoeken, markeert de verwezenlijking van een droom die van jongs af aan gekoesterd werd. Om deze bijzondere mijlpaal te vieren, organiseer ik een feestelijk openingsweekend op 15 en 16 juni”, licht Ellen Terrace terecht trots toe. “Na vijf jaar intensieve studie en voortdurende bijscholing – en drie jaar ervaring als zelfstandig fotografe – ben ik nu klaar om mijn passie voor fotografie naar een hoger niveau te tillen. Ik ben gespecialiseerd in familie- en kinderfotografie, gecombineerd met een unieke benadering van fine art fotografie, en dat maakt mijn werk bijzonder. Met een eigen stijl transformeer ik foto’s in uitzonderlijke schilderachtige creaties, wat resulteert in visuele verhalen die zowel uniek als tijdloos zijn. Ik won in het verleden al regelmatig fotografie awards (Legacy photography awards en baby photo awards) voor mijn uitzonderlijke schilderachtige fine art en fantasy fotografie.”

Openingsweekend op 15 en 16 juni

“Het feestelijke openingsweekend vindt plaats op 15 en 16 juni en biedt een unieke kans voor bezoekers om kennis te maken met de nieuwe fotostudio en de diverse diensten die worden aangeboden”, aldus Ellen verder. “Tijdens dit weekend worden er speciale acties en aanbiedingen gelanceerd, waaronder gratis printwaarde en een goodiebag voor de eerste 20 boekingen met daarin onder andere”:

  • Een flesje heerlijke cava
  • Een speciaal biertje van Kaffee Planchee
  • Een doosje ambachtelijke koekjes van Zelfgebakken uit Zottegem
  • Een stijlvolle lederen sleutelhanger van Malabi
  • En nog veel meer verrassingen!

“Bezoekers kunnen ook een kijkje nemen in de studio, genieten van een glaasje cava, en ontdekken hoe ik te werk ga”, besluit Ellen. “Er is ruimte voor iedereen, van portretfotografie tot gezinsfoto’s en meer. Dit weekend biedt een uitstekende kans om de unieke fine art fotografie van dichtbij te beleven en te profiteren van exclusieve voordelen.”

Praktisch?

Waar

  • Welzijnstraat 103/1 9620 Zottegem

Wanneer?

  • Zaterdag 15 en zondag 16 juni van 10 tot 17 uur.

Over Ellen

Ellen is een fotografe uit Zottegem, gespecialiseerd in familie-, kinder- en fine art fotografie. Met jarenlange ervaring en een unieke artistieke benadering, creëert ze foto’s en echte kunstwerken die de tand des tijds doorstaan. Haar nieuwe fotostudio biedt klanten een exclusieve en persoonlijke fotografische ervaring op afspraak. De focus ligt op het maken van visuele verhalen die niet alleen momenten vastleggen, maar deze ook omzetten in kunstwerken.

Contactgegevens