Rode Duivels fans bibberen tot laatste fluitsignaal, maar zijn ontgoocheld over het resultaat

Op het Marktplein te Scheldewindeke en Tramplein te Merelbeke liep het vol met fans van de Rode Duivels voor hun 3de wedstrijd tegen Oekraïne.

Na gelijkspel 0-0 zijn de Rode duivels geplaatst voor de 1/8ste finales. België eindigt zo tweede in groep E na Roemenië. Alleen jammer dat de apotheose uitgebleven is. Het weer was wel ideaal.

In de volgende ronde wacht Frankrijk. Het zal het maandag tegen de Fransen toch een pak beter moeten zeggen de fans na een ondermaats spel tegen Oekraïne. Hopelijk krijgen we nog enkele mooie voetbalavonden

Merelbeke

Groot scherm op het Tramplein te Merelbeke is mogelijk ge maakt door  het lokaal bestuur en het Handelscentrum,de toegang is gratis. Iedere match draaien we de tap één uur voor de match open tot één uur na de match. Bij kwalificatie zenden we ook alle extra wedstrijden uit!

 

 

Scheldewindeke

De lokale voetbal ploeg KVV Windeke  en de vrijwilligers /bestuursleden zorgden op nieuw voor een groot schelm op het markt. Om onze Rode Duivels te steunen en aan te moedigen zorgen wij voor een bar en een groot scherm op het Marktplein van Scheldewindeke. Wij hopen jullie daar talrijk te mogen verwelkomen om samen onze nationale ploeg naar de overwinning te stuwen!
De bar gaat open een half uur voor aanvang van de wedstrijden.