Definitieve vergunning voor kinderopvang ‘De Kevertjes’ in Balegem

De tijdelijke noodopvang in Balegem, nu bekend als ‘De Kevertjes’, heeft sinds 30 april een definitieve vergunning. Ouders kunnen hun kinderen aanmelden voor deze opvanglocatie, die plaats biedt aan 18 kinderen.

 De tijdelijke noodopvang in Balegem heeft sinds 30 april een definitieve vergunning en werkt nu officieel onder de naam ‘De Kevertjes’. De Kevertjes biedt ouders en kinderen een stabiele opvangoptie. Ouders kunnen zich vanaf nu aanmelden voor kinderopvang De Kevertjes. De locatie heeft een capaciteit van 18 kinderen. Na de zomervakantie zijn er nog een aantal plaatsen vrij.

Schepen Els De Turck: “De Kevertjes garandeert continuïteit en stabiliteit voor kinderen en ouders dankzij een toegewijd en ervaren team. We creëren er een veilige, ondersteunende en stimulerende omgeving voor alle kinderen die worden opgevangen. We doen er alles aan om ouders te voorzien in kinderopvang en om kinderen continuïteit te geven en die te bewaren. We huren het pand van de opvanglocatie in naam van de gemeente, zo zijn we zeker dat er kinderopvang kan blijven voorzien worden.”

Voor meer informatie en om een kind aan te melden, kunnen ouders de website van lokaal bestuur Oosterzele, www.oosterzele.be bezoeken of via het algemeen aanmeldsysteem Kinderopvangwijzer Oosterzele zoeken naar ‘De Kevertjes’.