Merelbeke ATS RUN verdeel 15000€ aan drie goede doelen, Boven De Wolken, Mozaïek vzw en Woonzorgcentrum Lemberge

Jaarlijks organiseert ATS Groep i.s.m. de Gemeente Merelbeke, de Politiezone Regio Rhode & Schelde en Atletiekvereniging Merelbeke de ATS Run. Deze run is in de eerste plaats een recreatieve aflossingsrun, gelopen door een team lopers dat samen 30km aflegt. De lopers lopen respectievelijk 5km, 10km, 5km, 5km en 5km. De ATS Run is dan ook de gelegenheid bij uitstek om samen met één of meerdere teams deze sportieve uitdaging aan te gaan!

Wat een geweldige 15e editie van de ATS Run! We mochten meer dan 500  enthousiaste lopers verwelkomen in Merelbeke en dankzij hun inzet hebben we maar liefst €5000 kunnen schenken aan elk van onze drie goede doelen: Boven De Wolken, Mozaïek vzw en Woonzorgcentrum Lemberge.

Naast de aflossingsrun worden ook een KIDS Run (4x625m-estafette per 4 kids) en individuele run van 5 km en 10 km georganiseerd voor personen die niet aan een volledig team geraken.

Boven De Wolken

Boven De Wolken legt vast wanneer je los moet laten

Boven De Wolken is een vzw die ouders steunt wanneer ze hun baby verliezen. Dat doen we door hen tastbare herinneringen te geven en hen bij te staan tijdens die eerste moeilijke momenten. Onze professionele fotografen worden nauw geselecteerd en doen dit met de nodige opleiding en expertise, gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor de ouders en hun baby.

De beelden die we maken zijn blijvende herinneringen die nooit zullen vervagen. We maken in samenspraak met de ouders beelden van hun baby, van hun nieuwe gezin. Beelden die helpen bij het leren leven met het verlies van hun kind. Beelden die ze met veel trots aan iedereen kunnen laten zien, want ook sterrenouders zijn fiere ouders.

https://www.bovendewolken.be/

Mozaïek vzw

Missie en visie

Als professionele organisatie bieden we kwaliteitsvolle zorg.

Samen met de persoon met een beperking, zijn familie en netwerk realiseren we een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven. We leggen nadruk op ontplooiing van de eigen mogelijkheden en krachten van de cliënt en houden rekening met de beperkingen en grenzen. Het unieke samenspel van alle belangrijke elementen in het leven van de cliënt is onze leidraad. In dialoog met alle betrokkenen ontwikkelen we creatief zorg op maat, zo gewoon mogelijk en waar nodig toch bijzonder.

https://www.dc-mozaiek.be/

 

Woonzorgcentrum Lemberge

Woonzorgcentrum Lemberge is een dynamische organisatie die kwalitatieve zorg op maat biedt aan zowel valide als meer zorgbehoevende bejaarden.
Het woonzorgcentrum omvat 148 bedden verspreid over 3 afdelingen met elk hun eigen troeven.
Wij zijn eveneens bijkomend erkend als centrum voor personen met jongdementie en dit voor 12 bedden.

Thuis wonen gaat boven alles. Verhuizen naar een woonzorgcentrum is dan ook een ingrijpende gebeurtenis. Toch hebben veel bejaarden bij ons een nieuwe thuis gevonden. Een team van gemotiveerde zorgverleners staat in voor de dagelijkse verzorging, ontspanning en ook voor een doordacht palliatief beleid, dat elke vorm van therapeutische hardnekkigheid weert.

https://www.zorgband.be/aanbod/woonzorgcentrum-lemberge

 

 

UITSLAGEN

De volledige lijst te raadplegen op kids run https://www.atsrun.be/wp-content/uploads/2023/07/Kids-run-tijden.pdf

volwassen uitslagen      https://www.star-tracking.be/eventresult/758

KIDS RUN Teamnaam

  1. STAX – Miniemen Jongens
  2. STAX – De 4 musketiers
  3. STAX – Pupillen II

Aflossingsrun – Damesteam

  1. STAX dames & friends
  2. STAX – Paarse Preisduiven
  3. Apotheek Maria Middelares

Aflossingsrun – Heren/gemengdteam

  1. STAX – Mannen van Mars
  2. STAX Marathonlopers & friends
  3. FC De Schone broeders

5K – algemeen/heren

  1. Kevin Caekebeke
  2. Tom De Smet
  3. Werner Van Lancker

5K – dames

  1. Elke De Vreese
  2. Sarah Steenackers
  3. Karen Wauman

10K – algemeen/heren

  1. Stijn Desseyn
  2. Dieter Thollebeek
  3. Wout Prouvé

10K – dames

  1. Joke Sinnesael
  2. Delphine Maebe
  3. Lies Mestdagh

pechvogel

enkele sfeerbeelden en meer foto s op web ATSgroup