Graaf van Egmont – Bevegem zwaait juf Betty uit: “Staat synoniem voor eerlijkheid, toewijding en een groot hart voor de kinderen”

De laatste schooldag was een bijzondere dag op basisschool Graaf van Egmont – Bevegem, waar de kinderen, collega’s, oud-collega’s, vrienden en familieleden samenkwamen om afscheid te nemen van juf Betty, die na een lange en toegewijde carrière met pensioen gaat.

“Juf Betty… een naam die voor ons synoniem staat voor eerlijkheid, toewijding en een groot hart voor de kinderen”, zegt Vanessa Van den Bulcke, de directeur van BS Bevegem. “Op deze bijzondere dag hadden de kinderen een speciale verrassing voor juf Betty voorbereid. Ze vormden een erehaag, zongen een zelfgeschreven lied en maakten de mooiste tekeningen. Het was een hartverwarmend afscheid. De toespraak van de directeur werd afgesloten met warme woorden van dankbaarheid en wensen voor haar toekomst.”

“Betty, je bent niet alleen een geweldige juf, maar ook een heel fijne collega voor iedereen hier. Namens ons allemaal, bedankt juf Betty, voor de fijne samenwerking en de onvergetelijke momenten. Je bent een legende in Bevegem en je verdient alleen het allerbeste pensioen. Hoewel het vertrek van juf Betty een groot gemis betekent voor de school, weten we dat ze zal genieten van haar welverdiende rust en tijd met haar kleinkinderen. De deuren van Basisschool Graaf van Egmont blijven altijd voor haar openstaan.”

“Juf Betty, we zullen je missen, maar jouw avontuur is nog lang niet voorbij. Geniet van je pensioen en het avontuur dat voor je ligt!”