Bottelare Swingt 2024 programma is gekend voor uitbundig feest aan de Patrokring op 10 & 11 augustus

Bottelare Swingt stelde haar kermisprogramma voor, het feest weekend gaat door aan de Partokring op zaterdag 10 en zondag 11 augustus 2024.

Het Bottelaars kermisprogramma voor jong en oud. Een team van vrijwilligers uit verschillende verenigingen staan borg voor fantastische artiesten op het podium als ook een natje en een droogje

Programma op zaterdag:

14u00 tot 15u30 – Mr. Creezy – Een te gekkeballonnenclown.

Ballonnenclown Mr. Creezy loopt rond op Bottelare Swingt en maakt prachtige ballonfiguren voor de kinderen. Van schattige diertjes tot speciale ‘hoofddeksels’, elk kind krijgt een unieke creatie om mee naar huis te nemen.

15u30 tot 17u30 – Elise De Graeve – Dansinitiatie

Bij Elise De Graeve, ervaren lesgeefster bij Dnce Factory, kunnen kinderen en tieners genieten van een energieke en inspirerende dansinitiatie. Met passie en professionaliteit begeleidt Elise jonge dansers in het ontdekken van hun talent en plezier in dans.

20u00 – Vrijdag

VRIJDAG, zijn muzikanten van bij ons en dat is blues, americana, soul, funk en calypso in de blender. De blazers- en ritmesectie (trombone, trompet, bastuba, drums) draagt bij aan een swingend New Orleans-sfeertje.

21u00 – Sergio

Sergio is een Belgische zanger en televisiepresentator, bekend om zijn energieke optredens en veelzijdige talent. Samen met Sandy Boets vormde hij het duo Touch of Joy, waarmee hij tal van hits scoorde en een vaste waarde werd in de Vlaamse muziekwereld.

22u00 – Das Rock

Das Rock speelt een mix van nieuwe en oudere nummers met een echt Studio Brussel-gehalte. Als een echte rockband brengen ze stevige rockklanken, maar ze vergeten ook de gevoelige toeschouwer niet.

23u30 tot 03u00 – DJ Bauwie sluit de zaterdag af

Programma op zondag

11u00 – Harmonie Bottelare – Aperitiefconcert

In 1908, werd in het kleine Bottelare een muziekvereniging ‘Voor God en Vaderland’ opgericht. Nu draagt deze vereniging reeds lang de eretitel ‘Koninklijk’ en is ze, ondanks haar leeftijd springlevend en speelt ze nog steeds, zoals de voorbije 100 jaar een toonaangevende rol in het sociaal weefsel van het Bottelaars verenigingsleven.

12u00 tot 14u00 – Mosselfestijn

MOSSELEN MET FRIETJES – 26,00 € (met gratis koffie)
KOUDE SCHOTEL (VLEES) MET FRISSE PATATJES – 22,00 € (met gratis koffie)
KINDERSCHOTEL – BALLETJES IN TOMATENSAUS MET FRIETJES – 12,00 €
Betalen kan via Rek.nr. BE87 0682 5091 6694

14u30 – Vanessa Chinitor & Dirk Bauters

Dit onafscheidelijke duo staat bekend om hun sprankelende optredens en aanstekelijke energie. Vanessa vertegenwoordigde België op het Eurovisie Songfestival in 1999 met het nummer “Like The Wind”

17u00 – Micha Marah

Micha Marah werd nationaal bekend dankzij deelname aan Canzonissima. Haar liedje “Tamboerke” werd de eerste hit in de hitparade. Zij deed mee aan het fameuze liedjesfestival Knokke Cup en stond ook in de hitparade met de liedjes “Ik ben een meisje”, “Sterren aan de hemel” en”Hasta Mañana”

19u00 – Barbara Dex met Live Band

Barbara treedt bij Bottelare Swingt op met haar Live Band. Haar vader is zanger Marc Dex, die vooral in de jaren zestig en zeventig in België een populaire zanger was. Zanger Juul Kabas was Barbara’s oom.

21u00 – Partie Party met Kurt Burgelman

Afsluiten doen we met onze vrienden van “PARTIE PARTY” met Kurt Burgelman, ondertussen alom bekend in Bottelare en omstreken. Drie mannen met lang haar stappen het podium op, netjes in kostuum. In het publiek kijken mensen elkaar vragend aan. Eén van de drie gaat achter het drumstel zitten, de andere twee nemen hun gitaren.De drummer tikt af … er volgt een regen van hits uit de voorbije decennia,verpakt in vrolijke medleys.

23u30 tot 00u30 – DJ Bauwie sluit het feest weekend af

DJ Bauwie is dé feest-DJ van Bottelare Swingt, bekend om zijn vermogen om elke avond onvergetelijk te maken. Met een uitgebreide collectie aan muziekstijlen, van de nieuwste hits tot tijdloze klassiekers, weet DJ Bauwie precies hoe hij het publiek op de dansvloer krijgt. Of je nu houdt van pop, rock, dance, R&B, of een mix van alles, DJ Bauwie draait het allemaal met flair en enthousiasme.