Oude Zakken FUIF en Vlaamse Kermis in St.-Kornelis-Horebeke

De Oude Zakken en de werkgroep Vlaamse Kermis uit Horebeke werkten al een paar jaar samen.

Dimi Vandeputte:”Een fusie kon dan ook niet uitblijven. Vanaf nu zijn wij één geheel en werden wij ook een vzw met de naam

“vzw Oude zakken Arcadia”.

Voor de bezoekers van ons kermisweekend verandert er wel niks. Op vrijdag de oude zakkenfuif, de zaterdag is voor de “bollebozen” en op zondag een gezellige familiedag.”

 

Vrijdag 2 augustus gaat dus voor de 22e maal onze oude zakken fuif door.  Dimi Vandeputte: “We beginnen er aan om 20h met dj Angelo.  Verleden jaar zorgde dj Ludo voor heel wat ambiance en dat mag hij dus opnieuw doen. Afsluiten doen we met de in onze streek heel bekende dj Daddy Cool. Inkombandjes kan je bij al de oude zakken of via mail (oudezakkenarcadia@gmail.com) of op onze facebook pagina verkrijgen. In vvk kosten deze 6 euro add 8 euro.”

Vlaamse Kermis programma

Dimi Vandeputte: “Op zaterdag 3 augustus organiseren we terug een zomerquiz. Deze ludieke quiz is toegankelijk voor iedereen. We garanderen jullie met 100% veel plezier. Inschrijven kan via het mailadres : oude.zakken.quiz@gmail.com. Wij vragen 20 euro per ploeg van maximum 4 personen en beginnen om 19h.

Traditie getrouw gaat op zondag 4 augustus, reeds voor de 66e maal,  de Vlaamse Kermis door. We hebben voor zowel jong als oud een mooi programma : volksspelen, springkasteel, poppenkast, clown, hoorntjesworp met mooie prijzen…

Ook het avondprogramma met optredens van Johan Veugelers en niemand minder dan Margriet Hermans mag er zeker zijn.

Ons weekend afsluiten doen we met het dj duo Koen en Daddy Cool.

En dit allemaal voor de inkomprijs van maar 6 euro.

Ook dit jaar gaan onze opbrengsten naar de plaatselijke verenigingen en goede doelen.

Als goede doelen kozen we dit jaar voor vzw De Dauw ( www.dedauw.org ) , vzw Sabel ( www.inloophuissabel.be ) en onze plaatselijke, onafhankelijke jeugdbeweging de JeHo.

Verleden jaar mochten wij maar liefst 8000 euro uitdelen en hopen om dit jaar even goed te doen.

Dus komen dansen, quizzen en feesten voor het goede doel aan democratische prijzen (pintjes aan 2 euro).”