Verschillende straten onderbroken wegens werken

Geraardsbergen. De Adamstraat, de Lindeveldstraat, de Atembeekweg en de Willem Van Moerbekestraat zijn de komende weken wegens werken afgesloten. Een overzicht.

De Adamstraat (stadscentrum) wordt op 13 augustus afgesloten wegens een dringend herstel van de riolering en een wegverzakking. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers met de fiets aan de hand kunnen door. Er wordt een omleiding via Stationsplein en Oudenaardsestraat voorzien.

Het afsluiten van de Lindeveldstraat (Zandbergen) wordt van 15 juli tot en met 23 augustus verlengd voor het herstellen van betonvakken in opdracht van stad Geraardsbergen. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers met de fiets aan de hand kunnen door. Er wordt een omleiding via Lestpolder, Kakelenberg, Lindeveldstraat en omgekeerd voorzien.

De Atembekeweg (Onkerzele) wordt op 28 juli en op 12 augustus voor het laden en lossen van een vrachtwagen met kampmateriaal van KSA afgesloten. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers met de fiets aan de hand kunnen door. Er wordt een omleiding via Atembekeweg, Brusselsestraat en Onkerzelestraat voorzien.

De Willem Van Moerbekestraat wordt afgesloten voor het plaatsen van een verhuiswagen ter hoogte van huisnummer 15A op 1 augustus 2024. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer mogelijk. Voetgangers en fietsers met de fiets aan de hand kunnen door. Er wordt een omleiding via via Edingseweg en Moerbekeplein voorzien.

Voor meer info: www.geraardsbergen.be