Wissel aan de macht bij VOLUIT Oosterzele, Louise Van Hoorde wordt nieuwe lijsttrekker, Filip Michiels doet afstand om gezondheidsredenen

Wissel aan de macht bij VOLUIT Oosterzele, Louise Van Hoorde wordt nieuwe lijsttrekker, Filip Michiels doet afstand om gezondheidsredenen
“Een verandering vindt plaats omdat gewone mensen buitengewone dingen doen” (Barack Obama)

VOLUIT Oosterzele wordt geconfronteerd met verandering en buitengewone dingen. Filip Michiels werd enkele maanden geleden door het bestuur van VOLUIT Oosterzele gevraagd lijsttrekker te zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen, een uitdaging die hij aanvaardde. Recent informeerde Filip echter datzelfde bestuur dat hij zich de komende tijd, omwille van zijn persoonlijke gezondheid en mentaal welzijn, niet langer voor de volle 100% kan inzetten en bijgevolg afstand wenst te doen van het lijsttrekkerschap voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.
Het bestuur van VOLUIT Oosterzele respecteert deze beslissing.
De voorbije 18 jaar heeft Filip zich ten volle gegeven voor het lokale beleid van Oosterzele en zijn inwoners. Zijn gedrevenheid, positieve ingesteldheid en constructieve aanpak worden door veel inwoners van Oosterzele erkend en gewaardeerd. De sterkte van een mens is een vlam die wel verborgen zit, maar niet gedoofd kan worden. Daarom zal Filip zijn ervaring blijvend ter beschikking stellen. Als VOLUIT Oosterzele hopen wij dan ook dat Filip de komende weken de energie kan terugvinden om onze lijstduwer te worden en, samen met een team van ervaren raadsleden en mandatarissen, de stuwende kracht zal zijn van een vernieuwde ploeg.
Onder de positieve impuls van hem en in navolging van het nieuw verhaal trekt VOLUIT
Oosterzele de kaart van verjonging, vernieuwing en verruiming.
Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst, zegt men. Onder het motto, geen woorden maar daden, geeft VOLUIT Oosterzele dan ook de toekomst aan de jeugd. Het bestuur besliste unaniem dat Louise Van Hoorde lijsttrekker wordt.


Louise, 25 jaar, huidig gemeenteraadslid, zette haar eerste politieke stappen op 19 jarige leeftijd. Ze werd bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 meteen rechtstreeks verkozen en werd zo het jongste gemeenteraadslid. Over alle partijgrenzen heen was zij één van de populairste nieuwe kandidaten. Louise Van Hoorde wordt het boegbeeld van een gedreven team bestaande uit een mix van jong talent en ervaring. Dit team, dat de garantie is voor echte verandering en voor een nieuw sprankelend beleid voor Oosterzele, zal de komende weken kenbaar gemaakt worden.
Samen maken we Oosterzele!