Gewezen burgemeester Karen De Colfmacker doet mee met de gemeenteraadsverkiezingen

Gewezen Open Vld  burgemeester (2012-2018)  Karen De Colfmacker gaat  terug in de politiek. In oktober staat ze terug op de Zwalmse Open Vld – Samen Sterk  lijst.

Karen was in de vorige legislatuur de jongste burgemeester van Oost-Vlaanderen Ze stelde zich toen geen kandidaat om zich zelf te kunnen opvolgen ( verkiezingen 2018)

Ze liet ons toen weten : “Met een tandartspraktijk en intussen twee jonge kinderen, zou ik mijn taak niet meer naar behoren kunnen uitvoeren”, motiveerde ze haar opvallende beslissing.

Nu is ze helemaal terug van weggeweest en op haar facebookpagina liet ze weten:

Karen De Colfmacker: ”

Geconfronteerd met de vele vragen van vrienden, kennissen, partijleden en vooral contacten met inwoners van ons geliefde Zwalm heb ik na grondige persoonlijke afweging met mezelf, mijn gezin en mijn familie besloten om mij opnieuw verkiesbaar te stellen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen.
Mijn sociale ingesteldheid, meegekregen van thuis uit, mijn verantwoordelijkheidsgevoel en mijn gedrevenheid om het beste na te streven zijn mijn drijfveren om dit engagement opnieuw op te nemen.
In de periode 2012 – 2018 had ik de eer en het voorrecht om met ruim 1.500 voorkeurstemmen uw burgemeester te zijn.
Zes jaar aan de zijlijn van het politieke toneel hebben mij evenwel doen beseffen en inzien dat Zwalm en ik, ik en Zwalm, een ongedoofde passie zijn.”