Oosterzele Roefeldag en vrijetijdsmarkt

Op zaterdag 31 augustus vindt T’OOST plaats: een dag vol activiteiten voor jong en ouder in openlucht.

Tijdens Roefeldag proeven kinderen tussen 6 en 12 jaar van de grote mensenwereld. Kinderen nemen een kijkje achter de schermen van plaatselijke handelaars, zelfstandigen en verenigingen. Ze maken kennis met verschillende beroepen en helpen mee waar dat kan.

Schrijf je hier in: https://oosterzele.be/evenementen/roefeldag

Onthaal nieuwe inwoners

’s Middags nodigen we nieuwe inwoners van het afgelopen jaar (van juli 2023 tot en met juli 2024) uit voor een lunch om kennis te maken met lokaal bestuur Oosterzele en andere nieuwe inwoners.

T’OOST

Vanaf 14 uur kan je terecht op site De Kluize voor T’OOST. Ontdek wat je er kan beleven hieronder. Maak kennis met het vrijetijdsaanbod in Oosterzele. Allerlei Oosterzeelse verenigingen staan klaar om je meer uitleg te geven over hun werking en te tonen wat ze doen. Op zoek naar een nieuwe hobby? Hier vind je zeker en vast iets wat je prikkelt.

Enkele verenigingen demonstreren tijdens de dag wat ze kunnen. Kom kijken en luisteren naar

  • tumbling van Turnclub Olympia
  • muziekmedley van de Fanfare van Scheldewindeke

Locatie: Chalet achter sporthal Scheldewindeke, wij organiseren van 10u tot 12u per HALF UUR een workshop slagwerk. Per half uur kunnen wij 6 kinderen ontvangen. In de namiddag optreden Drum Vibes van 14u tot 14u30. vrijetijdsmarkt.

inschrijven bij jielke.nys@oosterzele.be

  • dansoptreden van SAMWD
  • initiatie lijndans voor senioren
  • dansoptreden van Toi, Moi et la Danse