Gezinsbond organiseert tweedehandsbeurs (kind- en babykleding speelgoed) in GC De Kluize. Waarom niet zelf eens deelnemen?

Op zondag 29 september vanaf 9 u 30 tot 12 u kan je in het GC De Kluize, Sportstraat 3 in Scheldewindeke komen snuisteren in tweedehandsspullen. Je kan in het Gemeenschapscentrum De Kluize komen rondkuieren, snuffelen en wie weet in het rijk aanbod van kinder- en babykleding, babymateriaal en speelgoed de koop van je leven ontdekken.
Maar waarom zou je zelf niet eens deelnemen aan de tweedehandsbeurs? Doen! Leden van de Gezinsbond (alle deelgemeenten) hebben voorrang en kunnen inschrijven vanaf 16 augustus tot 1 september 2024. Vanaf 1 september krijgt iedereen de kans zich in te schrijven via gezinsbond.oosterzele@gmail.com. Snel wezen, want het aantal tafels is beperkt. Leden – Gezinsbond betalen 7 euro, niet – leden: 12 euro. Standen kunnen opgezet worden vanaf 8 u 30. Na ontvangst van de e-mail waarin je inschrijving wordt bevestigd dient het standgeld overgeschreven te worden op rekeningnummer BE08 8905 4404 2113 van vzw Gezinsbond afdeling Oosterzele, met vermelding van naam, eventueel lidnummer, en deelname tweedehandsbeurs. Pas dan is de inschrijving definitief.
Een unieke kans om eens uw overbodige spullen (kind- en babykleding, babymateriaal, speelgoed,…) te koop aan te bieden. GC De Kluize wordt the place to be voor wie op zoek is naar allerlei tweedehandsspullen die nog heel tof en kwalitatief zijn. En wie weet vind je iets heel origineels. Je kan in GC De Kluize echte koopjes doen. Veel mensen zijn fan van tweedehandsbeurzen. Veel is te koop voor een prikje. Het succes van zo’n beurs zit hem in de combinatie van goedkoop winkelen. En het ontspannend effect. Je kan er een leuke voormiddag van maken. Mooie dingen voor weinig geld. De tweedehandsbeurs is vaak de enige hoop om dat ene ding te vinden waar je al zo lang op zoek naar bent. Ga op zoek naar een leuk hebbeding. Je vindt er ongetwijfeld prachtige spullen. Gezinsbond Oosterzele weet van aanpakken. Doel: een maatschappijvriendelijk project op de sporen te zetten. Stop de weggooi-drift. Een mooi initiatief van Gezinsbond Oosterzele dat een tweedehandsbeurs promoot als klakkeloos weggooien. Iedereen is op zondag 29 september welkom in GC De Kluize. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).