Landskouter: Cauter Country 2024 op zaterdag 17 augustus

Ons ééndags zomerfestival gaat door op zaterdag 17 augustus. Het is wat kleinschaliger; door de rioleringwerken moeten we ons volledig terugplooien op de pastorietuin. Maar met dansinitiaties, food- en drankbar, live muziek van Jan en Annelies Parent en dansmuziek van DJ Lolo verzekeren we plezier in eigen dorp! Dit jaar is het dus niet mogelijk om een ambachtenmarkt te organiseren wegens de riolerings werken.

Die zaterdag 17 augustus kan je de ganse dag komen kijken naar het varken aan ’t spit dat gegaard wordt. ’s Avonds zijn er immers broodjes met varken aan ’t spit te krijgen aan de foodbar, alsook frietjes en frikandel.

Dansinitiatie line dance en bachata

Vanaf 16u gaan we van start op de pastorietuin met een initiatie ‘line dance’ door Sylvia Van den Bergh. Line dance is een Amerikaanse formatiedans waarbij een groep mensen danst in één of meer rijen en dezelfde bewegingen uitvoeren.

Om 17u30 brengen Marieke Bogaert en Pieter De Clercq een dansinitiatie ‘bachata’, een sociale dansstijl uit de Dominicaanse Republiek.

Vanaf 19u krijgen we live muziek uit Oosterzele met Jan Parent en zijn dochter Annelies. Zij gaan door met enkele pauzes tot 22u en ook hier verwachten we veel beweging op onze dansvloer. Vanaf 22u neemt DJ Lolo over en dansen we tot in de vroege uurtjes in onze geliefde pastorietuin onder de feeërieke verlichte notenboom.