Jong N-VA Zwalm boven de doopvont

 

Vandaag lijkt de onverschilligheid bij de jeugd voor “dé politiek” vaak immens groot. Het zijn nochtans “dé politici” die de keuzes van morgen maken, ook deze die de toekomst van onze Vlaamse jeugd bepalen.

Verschillende Zwalmse jongeren willen wél actief aan politiek doen en hun toekomst mee bepalen. Ze vonden elkaar dan ook via Peter Van Den Haute en Louis Ide. Jong N-VA Zwalm was een feit!

 

“Jong N-VA Zwalm zet volop in op de toekomst van de jeugd, denk maar aan de verschillende acties rond betaalbaar wonen in eigen streek van Jong N-VA”, zegt Kobe Vankeirsbulck. “Het is juist voor zulke zaken belangrijk dat jongeren zich engageren in de lokale politiek. Wij zullen dit bij Jong N-VA Zwalm verder stimuleren door de Zwalmse jongeren kennis te laten maken met de politiek in al haar aspecten en dit op amicale wijze”.

“Om die reden zijn we dan ook heel tevreden dat N-VA Zwalm heel wat jongeren op de lijst heeft staan. Leyla, Sam, Wolf en ikzelf zullen samen met Jong N-VA Zwalm de komende zes jaar proactief aan de slag gaan om de stem van de jeugd te vertegenwoordigen in ons mooie landelijke Vlaamse dorp”, stelt Kobe.

Ben jij tussen de 16 en 31 jaar oud? Ben jij ook voluit Vlaams, rechtvaardig rechts en ecorealistisch? Wens jij ook zelf jouw toekomst in handen te nemen én heb jij een hart voor Zwalm? Word dan lid bij dé politieke jongerenorganisatie van Zwalm!  Neem gerust contact op met kobe.vankeirsbulck@n-va.be bij vragen.

Kobe Vankeirsbulck, woordvoerder Jong N-VA Zwalm 0497/485581

Op de foto (v.l.n.r.): Peter Van Den Haute, Kobe Vankeirsbulck, Juul De Vliegher, Leyla Defrancq, Tuur De Vliegher, Victoria Ide, Wolf Van Den Eeckhaut, Felice Ide, Sam Van Melkebeek en Louis Ide

Niet op de foto: Wolf Bonamie