Maïsdoolhof met zomerbar nog open op zaterdag 24 en zondag 25 augustus

Beleef een spannend avontuur 

 
Een leuke tip voor een spannend avontuur. Op zoek naar een stevige brok adrenaline? Wie er met het ganse gezin, met vrienden of individueel erop uit wil, kan op zaterdag 24 en zondag 25 augustus nog terecht in het maïsdoolhof aan de Geraardsbergsesteenweg 242 A in Oosterzele. Op 11, 17, 18 augustus mocht Landelijke Gilde Oosterzele al veel bezoekers ontvangen. Een heel leuke activiteit, klinkt het. ‘Vree wijs’, kirren de kinderen. Grijp de kans, je kan enkel dit weekend nog terecht in het maïsdoolhof. Er valt veel te beleven in het doolhof op een veld van 2,5 ha. Na de tocht kan je aangenaam verpozen in de zomerbar. Wat wil een mens nog meer? Het zicht op de landelijke omgeving krijg je er gratis bij.
Danny Meersman, de dynamische voorzitter van Landelijke Gilde Oosterzele, heeft veel werk van het maisdoolhof gemaakt, dat hij dubbel zo groot maakte als de twee vorige edities. In het doolhof zijn veel sporen getrokken. Wie een goede speurneus heeft zal na zo’n 1,5 à 1,7 km zijn weg al vinden. Wie  op de dool is, zal willens nillens zo’n 3 kilometer of meer moeten afleggen. In elk geval – dankzij Landelijke Gilde – zal je veel plezier beleven in de knap aangelegde doolhof. Niet alleen voor de volwassenen, maar bovenal voor de kinderen is het een leuke activiteit. Deelnemen kost 3 euro, kinderen tot en met 6 jaar gratis. De kinderen kunnen zich ook uitleven in het springkasteel. Er is ruime parkeergelegenheid. Landelijke Gilde verwelkomt je ook graag in hun stemmige ‘Zomerbar’. Lokale biertjes (o.a ’t Gijzelaarke), cocktails, hapjes worden er geserveerd in een ruime en groene omgeving. Relaxen in volle natuur, heerlijk toch. Info: Danny Meersman, 0486 / 91 44 22, LG.oosterzele@gmail.com. 
Nog een tip voor de jeugd en al wie zich eeuwig jong voelt, op het bedrijf van Danny Meersman , Geraardsbergsesteenweg 242 A, organiseert Jong Landelijke Gilde  op 7 september (19 u – 00 u) de derde editie van de Maisfuif. De Top DJ’s Brent, Boer Boerie en Replayz laten je een op en top muzikaal feest beleven. Tickets kosten 5 euro (spotgoedkoop als je het ons vraagt), aan de kassa betaal je 6 euro.        (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).