Zottegem: speciale verkeersregelingen (23-25/08)

ERWETEGEM: SPORTWEDSTRIJDEN – Erwetegem viert komend weekend kermis. Over de sportwedstrijden die naar jaarlijkse gewoonte ook op de kermisaffiche staan – de kermisjogging + halve marathon op zaterdag 24 augustus en wielerwedstrijden op zondag 25 en maandag 26 augustus – alsook over de speciale verkeersmaatregelen die hiermee gepaard gaan, kunt u uitgebreid lezen in afzonderlijke NUUS-artikels over deze sportevenementen.

 

ERWETEGEM: AVONDROMMELMARKT – Op de Kattenberg in Erwetegem wordt op vrijdag 23 augustus van 17 tot 22 uur opnieuw een avondrommelmarkt georganiseerd. Naar aanleiding hiervan zal er in deze straat van 13 uur tot middernacht niet mogen geparkeerd worden en in geen van beide richtingen verkeer toegelaten zijn (afgesloten ter hoogte van de kruispunten met Sint-Pietersplein, Nelekouter en Ragestraat/Eekhout). In de Nelekouter en Kronegem zal alleen plaatselijk verkeer mogen. Er moet omgereden worden via de Ragestraat en Kloosterstraat.

 

BIJLOKE: BUURTFEEST – Omwille van een buurtfeest voor de inwoners van de Abeelstraat, Iepenstraat, F. Van De Meulebrouckestraat in de wijk Bijloke op vrijdag 23 augustus zal er in eerstgenoemde straat die dag van 8 uur ’s morgens tot 01 uur ’s nachts alleen plaatselijk verkeer toegelaten zijn (afgesloten ter hoogte van de kruispunten Eikenstraat/Bijlokestraat en Abeelstraat/Esstraat). In de omgeving van de activiteit zal er geen verkeer mogen en tevens parkeerverbod zijn.

 

BIJLOKE: GARAGEVERKOOP – In een organisatie van het plaatselijke wijkcomité en LDC Egmont vindt in de wijk Bijloke op zondag 25 augustus van 8 tot 17 uur een garageverkoop plaats. Daarom zal dan op het Sint-Niklaasplein en in de Sint-Niklaasstraat (tussen Sint-Niklaasplein en Meidoornstraat) van 4 tot 18 uur een parkeerverbod gelden. Tevens zal de Sint-Niklaasstraat ter hoogte van de kruispunten met de Esstraat, Abeelstraat en Seringenstraat vanaf 5 uur voor alle verkeer afgesloten worden.