Johan Sirjacobs: ‘Het is tijd om de wateroverlastproblemen voor onze mensen op te lossen.’

Geraardsbergen. Johan Sirjacobs wil zich met het Vlaams Belang inzetten voor maatregelen tegen de wateroverlast in de provincie Oost-Vlaanderen. Voor het Vlaams Belang staat hij op de vierde plaats bij de provincieraadsverkiezingen van zondag 13 oktober.

‘Het dossier van de maatregelen tegen wateroverlast zit al jaren muurvast door juridische blokkeringsacties van ecofundamentalistische actiegroepen, zoals het Milieufront Omer Wattez’, meent Johan Sirjacobs.

‘De verantwoordelijke politici van Open VLD signatuur op lokaal, provinciaal en Vlaams niveau zoals de burgemeester van Geraardsbergen Ann Panis, de provinciegouverneur van Oost-Vlaanderen Carina Van Cauter en de verantwoordelijke Vlaamse minister Lydia Peeters beperken zich tot mooie woorden, maar lossen de problemen niet op’, meent de Vlaams Belanger.

‘Het is tijd om eindelijk de patstelling te doorbreken en de wateroverlastproblemen voor onze mensen op te lossen. De aanhoudende overstromingen zijn onaanvaardbaar’, besluit Sirjacobs.

Julien Borremans