Nieuwe partij Zwalm aan Zet of ZAZ

 

Met ZAZ profileren we ons “anders” in het politieke landschap dan de traditionele partijen. 

VZ Filip De Sutter: “Onze strategie bestaat er in om het relevante uit de verschillende politieke ideologiën voor de Zwalmse burger, samen te brengen in onze nieuwe partij. 

We vormen op die manier een partij die niet 1 kleur bekent, maar de diverse kleuren samen brengt in een nieuw, ruimer verhaal. 

ZAZ wenst de Zwalmse burger een gelegenheid te geven om te kiezen voor een partij, die meer relevante zaken voor onze gemeente durft te omarmen. 

Op die manier bieden we een uitgebreider pakket aan, waar de Zwalmenaren zich kunnen in vinden en dat uitgaat van hun belang en niet ingegeven wordt door 1 specifieke politieke ideologie. 

We zijn er immers van overtuigd dat de kiezer toe is aan vernieuwing. ZAZ wenst ook en vooral dichter bij de burger te staan en zal in het dagelijkse leven meer in gesprek gaan met de Zwalmenaar. 

We willen samen met de kiezer van Zwalm, het gemeentebeleid van  onze prachtige gemeente maximaal op hun behoeften afstemmen.  Inspraak, breder en vernieuwing zijn kernwoorden in onze werking. 

 We stellen meteen ook graag onze 2 lijsttrekkers en onze lijstduwer voor.”