Zottegem: speciale verkeersregelingen (30/08-02/09)

SINT-MARIA-OUDENHOVE: HERFSTCONCERTEN – Op het Sint-Hubertusplein in Sint-Maria-Oudenhove organiseren De Hubertusvrienden en café De Vliegende Schotel opnieuw een Dance Night op vrijdag 30 augustus vanaf 20u30 en Herfstconcerten op zaterdag 31 augustus vanaf 20u30 en zondag 1 september vanaf 14u30 (+ barbecue vanaf 11u30). Omwille van dit muzikale evenement zal het Sint-Hubertusplein (volledig) nog tot maandag 2 september om 15 uur parkeer- en verkeersvrij gehouden worden.

VELZEKE: VESPATREFFEN – Zoals eerder al aangekondigd (zie via deze link), organiseert Vespaclub Zottegem op zondag 1 september voor de vierde keer een eigen Vespatreffen. Op het programma staat opnieuw de Romeo’kes-rondrit (120 km) doorheen de Vlaamse Ardennen met start, middagstop en aankomst aan het Parochiaal Centrum op het Sint-Martinusplein in Velzeke. Daarom zal er dan van 7 tot 20 uur op de rechterhelft van dit plein (kant P. C.) alsook in de Korte Munte een parkeerverbod gelden.

BUURTFEESTEN EN WIELERWEDSTRIJD – Op zaterdag 31 augustus vinden her en der buurtfeesten plaats die enige verkeershinder tot gevolg hebben, en op zondag 1 september wordt ter gelegenheid van de kermis in Sint-Maria-Oudenhove een wielerwedstrijd georganiseerd (waarvan het parcours  ook over grondgebied Erwetegem loopt). Over de speciale verkeersmaatregelen die naar aanleiding hiervan genomen worden, kunt u lezen in afzonderlijke artikels over deze sport- en buurtactiviteiten via deze links:

Sint-Maria-Oudenhove en Erwetegem: renners in aantocht

Zottegem: verkeershinder door buurtfeesten