Jaarmarkt Ninove zet stad in regenboogkleuren

Het Ninoofse stadscentrum krijgt op zaterdag 7 en zondag 8 september de kleuren van de regenboog, het thema van de jaarmarkt 2024. Ook dit jaar valt er weer heel wat te beleven.

In het stadscentrum kun je tijdens het weekend van 7 en 8 september shoppen op de braderie en snuisteren op de rommelmarkt. En uiteraard zijn er ook tal van activiteiten en optredens. Zo organiseert de stad in samenwerking met de Landbouwcomice op zaterdag prijskampen met paarden en pony’s. Je kunt ook langsgaan in de mini-kinderboerderij en wandelen langs de verschillende landbouwwerktuigen op de Centrumlaan. De kleinsten kunnen het hele weekend lang terecht op het Niniaplein: daar zorgt het Big Bounce Festival voor een kinderfestival met springkastelen, workshops en live-dj’s.

Muziekliefhebbers kunnen op de Graanmarkt genieten van gratis optredens. Als je graag zelf eens achter de draaitafels kruipt, kun je je inschrijven voor de gratis dj-workshop op zaterdag op het plein voor Ninia Shopping (inschrijven via www.ninove.be/jaarmarkt). ’s Avonds kun je er de dj-set van Viktor Verhulst meepikken. Op zondagmiddag is het aan 2 Fabiola om de Graanmarkt te laten dansen op hun grootste hits.

Het volledige programma lees je op www.ninove.be/jaarmarkt of in de folder die je vindt bij de handelaars in de binnenstad.

De binnenstad wordt afgesloten voor alle doorgaand verkeer. Parkeren kan buiten de winkelstraten van de binnenstad op één van de randparkings.