Filip De Sutter: “Zwalm aan zet brengt vernieuwing.” 

 

Zwalm aan zet (ZAZ) stelt zich op 13 oktober voor de eerste keer kandidaat om de Zwalmse burger te vertegenwoordigen.
Hierbij wil ZAZ zich prioritair richten op het belang van de Zwalmenaar.  De partij wil zich met andere woorden niet laten leiden door een politieke ideologie, maar wel door de inwoners van Zwalm. Zij moeten aan zet zijn bij het besturen van onze gemeente. 

De voorzitter van ZAZ, Filip De Sutter, stelt de groep kandidaten voor, die deze filosofie kracht bij zal zetten. “We beloofden vernieuwing en zijn heel trots dat nieuw, fris bloed de meerderheid vertegenwoordigt in deze groep. Aangevuld met uiteraard enkele gevestigde waarden die kunnen teren op belangrijke ervaring, zoals onze lijsttrekker (Bernhard Ardaen) en lijstduwer (Eric De Vriendt), stellen we u een groep voor die heel divers is samengesteld. Deze kandidaten, uit alle lagen van de bevolking, hebben allemaal voeling met de Zwalmse gemeenschap. Zij bruisen van energie en ambitie om onze parel in de Vlaamse Ardennen te laten floreren. Deze combinatie van talenten en ervaring zal de vernieuwing brengen, waar de Zwalmenaar nood aan heeft en op zit te wachten”, volgens voorzitter Filip De Sutter. 

Foto Zwalm aan zet

(Vlnr rij 1) Mircea Flamand, Patrick Glorieus, Bernhard Ardaen, Jessica Dijst, Maggy De Rouck, Nina Mattheeuws
(rij 2) Ann De Meyer, Kim Denijs, Jasmine Devisscher, Ibe Reynaert, Jolien Naessens, Brigitte Pandelaere 

(rij 3) Fabricio Heymans, Bernard Vanderstede, Filip De Sutter, Nico Vanderhaeghen, Michael De Langhe, Tino Laureys, Eric De Vriendt