Schepen Veerle Mertens op de 2e plaats voor de provincieraadsverkiezingen

Geraardsbergen. Schepen Veerle Mertens staat op een topplaats voor de provincieraadsverkiezingen. Met de 2e plaats op de cd&v-lijst is zij de hoogst gerangschikte Geraardsbergse kandidaat voor de provincie Oost-Vlaanderen.

Met dit uitgesproken engagement wil Team Geraardsbergen duiden dat het hen menens is. Een bovenlokaal netwerk is cruciaal en absoluut noodzakelijk om als stad vooruitgang te boeken. Dankzij de verbondenheid en samenwerking van Team Geraardsbergen met de federale, Vlaamse en provinciale cd&v-mandatarissen kunnen we de belangen van onze stad ook buiten de stadsgrenzen verdedigen. ‘Een lokaal verhaal, met een sterk bovenlokaal netwerk. Dit is onze grote troef!’, zegt voorzitter Erik De Bou.

‘We werken voor heel wat dossiers samen met de provincie die een belangrijke partner is voor steden en gemeenten. Er liggen heel wat uitdagingen op de plank voor de provincie Oost-Vlaanderen. Hoe gaan we zorgzaam om met de omgeving die moet matchen met ondernemers, landbouw, open ruimte en natuurgebieden? De provincie zet onder meer sterk in op fiets- en wandelinfrastructuur, verkeersveiligheid, een vlotte mobiliteit, duurzaamheid, een gezonde leefomgeving, waterbeleid, erfgoed, economie en provinciaal onderwijs. Voor Geraardsbergen telt ook de zorg voor het provinciaal domein de Gavers en de provinciale uitleendienst in De Spiraal’, geeft Schepen Veerle Mertens mee.