Net open: Arrivée, een luxe-vakantiewoning voor sporters

De voormalige beenhouwerszaak van topslager Eric leijman in Melsen die al een tijdje leegstond, werd verbouwd tot een vijf sterren luxueuze  vakantiewoning.

Ien Vitse is sportdiëtiste en topsport kok (34) en voormalige chef-kok van Visma-Lease a Bike open. Daar naast is ze ook zaakvoerster van Food For Athletes (Sports Granola) dat ze op de markt heeft gebracht.

“Arrivée telt 5 luxekamerss, 4 badkamers en geschikt voor maximaal 12 personen. Er zijn tal van sport- en ontspanningsvoorzieningen voorzien, een sauna en een bubbelbad met houten vaten”, licht Ien Vitse toe. “Perfect voor iedereen die op zoek is naar een luxe uitje. Onze setting dient als een perfect startpunt  voor diverse buitenactiviteiten. Fietsliefhebbers kunnen gerenommeerde routes en pistes verkennen, waaronder de legendarische Koppenberg, allemaal binnen handbereik. Voor degenen die liever wandelen, hardlopen of zwemmen bieden de prachtige landschappen en nabijgelegen faciliteiten eindeloze mogelijkheden voor fysieke activiteit. Op aanvraag kunt je genieten van door mij samengestelde maaltijden, waarbij de nadruk ligt op gezonde, uitgebalanceerde voeding die is afgestemd op de ondersteuning van een actieve levensstijl.