Expovet 2024 – Een Uniek Succesverhaal in de Diergeneeskundige Sector

Expovet 2024, de grootste en enige vakbeurs voor dierenartsen en assistenten in Vlaanderen, die plaatsvindt op 26 en 27 oktober in Wieze (Lebbeke). Dit jaar vieren we de 32e editie.

Wat Expovet zo bijzonder maakt? Het wordt volledig onafhankelijk georganiseerd door studenten diergeneeskunde van de Universiteit Gent, te Merelbeke. Laure Van Roy, is hoofdverantwoordelijke voor de editie van dit jaar en tevens ook masterstudent diergeneeskunde. We zijn erg trots op dit unieke project en we hopen dat u deze unieke ervaring zelf komt ontdekken.

Expovet brengt meer dan 90 bedrijven uit België, Nederland en Frankrijk samen, van startups tot gevestigde namen zoals Anicura, Evidensia, Zoetis en Royal Canin. Naast de beursvloer kunnen bezoekers deelnemen aan het Symposium, waar internationale topspecialisten meer dan 20 lezingen zullen geven in onze state-of-the-art opblaasbare lezingszalen. Het Symposium is een belangrijk educatief onderdeel van Expovet en trekt jaarlijks een groot aantal veterinaire professionals aan.

Nieuw dit jaar is de Expovet-app, met een Leadscan-functie en matchmaking-functionaliteit, die het voor dierenartsen nog eenvoudiger maakt om relevante contacten te leggen. info bij