Monoloog “Agatha en mijn wondere reis” door Simonne Moesen in Brakel-Elst!

Op zaterdag 28/09/2024 komt Simonne Moesen in onze dorpszaal haar laatste eigen creatie brengen genaamd “Agatha en mijn wondere reis”. Toneelgroep Elsuth werkt samen met Dorpsforum Elst om haar hierin te faciliteren en jullie te laten genieten van een excentrieke en humoristische monoloog.

Zaterdag 28/09/2024 in de dorpszaal te Elst
Tekst en spel: Simonne Moesen
Feedback: Randall Casaer

Ticketprijs met een gratis consumptie: €17
Tickets kan je reserveren via onderstaande link:

https://be.ticketgang.eu/orgFrameSaleNew.php?org=489535…

Aanvang: 20u

Simonne Moesen heeft een lange internationale theatercarrière achter zich. Zo won ze al in 1986 de prijs van de beste actrice op een internationaal theaterfestival in Québec. Ze heeft met verschillende regisseurs samen gewerkt zowel in binnen- als buitenland waaronder Jan Lauwers, Guy Cassiers, Pierre Droulers, Wayn Traub, …
Maar ze heeft ook eigen creaties op haar actief, meestal in samenwerking met pianiste componiste Kaat De Windt, zoals ‘Jan Zonder Vrees’ dat de prijs kreeg van de beste voorstelling van het jaar bij de Franse Gemeenschap van België. ‘Tanto Amore’ over de heldinnen van Puccini werd gemaakt in residentie bij de muziektheaterwerkplaats WALPURGIS en speelde in België, Nederland en Frankrijk. “Een tedere, bloedmooie en grappige concertante vertelling.” schreef Peter-Paul De Temmerman in ‘Oorgetuige’.
‘Agatha en mijn wondere reis’ is haar jongste creatie over haar initiatiereis o.l.v. haar kamerplant. Een uitnodiging om ons wereldbeeld te verruimen over de grenzen van de materie heen.