Dag van de Ondernemer

Ondernemers vormen de motor van onze economie en dus is het niet meer dan normaal dat zij minstens één “feest”-dag per jaar krijgen. Daarom organiseert UNIZO afdeling Land van Rhode elk jaar, op de derde donderdag van november, haar “Dag van de Ondernemer”, in samenwerking met handelscentrum Merelbeke en Melle leeft op donderdag 21 november een event om u in de kijker te zetten. .

De dag van de ondernemer staat dit jaar in het teken van innovatie en vernieuwing. Heeft u in 2023 of 2024 een vernieuwing doorgevoerd in uw bedrijf, meldt u aan via het inschrijvingsformulier en U komt in aanmerking voor een van onze innovatie awards. (Meer info hieronder)

Noteer alvast volgende in uw agenda:

  • Dag van de Ondernemer 2024: donderdag 21 november
  • Programma: aanvang 19.00u, gastspreker & awards 19.30u, walking dinner + netwerking tot 23.00u
  • Plaats: Salons Roskam, Roskamstraat 38, 9820 Merelbeke
  • Inschrijven: graag voor 15 november 2024 via deze link of via email
  • Eigen bijdrage: 75€ per persoon (inschrijving pas definitief na betaling op rekening BE97 4451 6284 2149 op naam van UNIZO Land van Rhode)

Innovatie – Award 2024

De dag van de ondernemer staat dit jaar in het teken van innovatie en vernieuwing.
Als ondernemer worden we dagelijks geconfronteerd met onvoorziene omstandigheden. Hiervoor zoeken we steeds naar oplossingen, de ene al wat innovatiever dan de andere.

Heeft u in 2023 of 2024 een vernieuwing doorgevoerd in uw bedrijf, en bent u daar terecht fier op, dan komt u in aanmerking voor een van onze innovatie-awards.

Innovatie en vernieuwing moet u zeer ruim interpreteren. Gaat het om een technische aanpassing of een aanpassing op human resources, heeft u een nieuw concept kunnen implementeren waarmee u nieuwe klanten heeft kunnen bekoren, of heeft u een samenwerking kunnen realiseren met uw buurman-ondernemer? Alle initiatieven komen in aanmerking voor een nominatie. Er is ook een Award voor de meest beloftevolle starter.

Alle nominaties zullen door een team van experten beoordeeld worden op een aantal criteria rond: behoefte, realisatie en haalbaarheid. Maar ook elementen zoals duurzaamheid, tewerkstelling en mobiliteit komen aan bod.

Meld uw initiatief aan via het inschrijvingsformulier, graag ook met een korte beschrijving.