Jaarlijks eetfestijn van de 3de Partij breekt alle records.

Op zaterdag 28 en zondag 29 september 2024 vond het jaarlijkse eetfestijn van de 3de Partij plaats in feestzaal Den Olifant. Dit evenement, dat een vaste waarde is geworden in de lokale gemeenschap, bracht opnieuw een groot aantal mensen op de been. De sfeer was uitgelaten en de organisatie vlekkeloos, waardoor iedereen volop kon genieten van de heerlijke maaltijden.

Een zondag vol smaak en gezelligheid

De drukste dag van het weekend was zonder twijfel de zondagmiddag. De feestzaal barstte uit haar voegen met bezoekers, maar ondanks de grote opkomst verliep alles op rolletjes. De vrijwilligers en medewerkers werkten nauw samen en vormden een goed geoliede machine, waardoor niemand lang hoefde te wachten op een plaatsje of zijn maaltijd. Het eten werd snel en efficiënt geserveerd, en de vele gasten waren vol lof over de kwaliteit van de gerechten.

Een recordaantal maaltijden

Met maar liefst 1.488 geserveerde maaltijden heeft het eetfestijn dit jaar een nieuw record gevestigd. Dit is een fantastische prestatie en een blijk van de steun die de 3de Partij geniet in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2024. Het evenement heeft niet alleen een sociaal karakter, maar toont ook de sterke band tussen de partij en de lokale bevolking.

Bedankt voor jullie steun!

De 3de Partij wil graag haar oprechte dank uitspreken aan iedereen die dit weekend is komen eten of heeft geholpen bij de organisatie. Zonder jullie inzet en steun zou dit succes niet mogelijk zijn geweest. Het evenement heeft weer bewezen hoe sterk de gemeenschap is en hoe belangrijk samenwerking en solidariteit zijn.

Winnaar van de tombola

Een van de hoogtepunten van het eetfestijn was de tombola, waarbij de hoofdprijs, een hesp van maar liefst 7,435 kg, werd gewonnen door Sugar & Pies. Het was een spannend moment, en we feliciteren de gelukkige winnaar van harte met hun prijs.

Derde Partij dank de aanwezige Lierdenaren en sympathisanten

De 3de Partij is bijzonder dankbaar voor de steun van de Lierdenaren en de vele sympathisanten die het eetfestijn hebben bezocht. Dankzij hen  kunnen ze terugkijken op een succesvol en gezellig weekend, en kijken ze vol vertrouwen uit naar de toekomst, met de gemeenteraadsverkiezingen in het vooruitzicht.