Positief vol vertrouwen na zeer populair eetfestijn: “We gaan niet voor prestigeprojecten of foliekes. Zottegem moet zijn kerntaken uitvoeren”

Alleen maar glunderende gezichten tijdens het eetfestijn van Positief afgelopen zondag 29 september. Met zowat 1.000 aanwezigen zat de feestzaal Bevegemse vijvers afgeladen vol.

“Iedere tafel die vrij kwam werd onmiddellijk terug ingenomen door nieuwe eters. Een drukte van jewelste”, zegt Positief-lijsttrekker Marnic De Clercq. “We trekken dan ook vol zelfvertrouwen naar de gemeenteraadsverkiezingen. We hebben een sterke ploeg die klaar staat om voor de broodnodige verandering te zorgen in Zottegem en gaan daarbij niet voor prestigeprojecten of andere foliekes. In plaats daarvan willen we dat de stad Zottegem zijn kerntaken terug ten volle uitvoert: veiligheid, netheid, goed onderhoud en een heldere communicatie. En voor het overige de inwoners, ondernemers en verenigingen zo veel mogelijk ruimte geven om het heft in eigen handen te kunnen nemen. Zonder overbodige administratie.”