FOTO VTM

Brakelse Imea in hoofdrol bij Blur (nieuwe VTM reeks)

De Brakelse Imea Denooze  (19) is vanaf morgen te zien in de nieuwe serie BLUR  die wordt uitgezonden via VTM GO, het digitale platform van de commerciële zender.

Imea kwam in het vizier nadat ze een oproep had gezien in een castingbureau.

“Ja ik heb verschillende audities gedaan tot en met de rechtstreekse confrontatie met mijn tegenspeler ‘HELDER’ in de reeks.

De korte inhoud – Imea:” In deze fictiereeks ervaart een vriendengroep na het middelbaar hoe ieder van hen een eigen weg kiest en hoe hun keuzes de vriendschapsband beïnvloedt.”

Opnames

Imea:” Heel wat opnames hadden plaats in Dessel (Prov. Antwerpen tussen Turnhout en Mol) waar een oud afgeleefd café werd omgetoverd tot de stamkroeg BLUR van de zeven jongeren.”

Opleiding

Imea: “Ik ben na mijn middelbare studies en de opleidingen WOORD van de kunstacademie snel in allerhande rollen terecht gekomen.

Mijn belangrijkste activiteit was bij de KETNETBAND ( Ketnet- VRT). Wij traden daar mee op bvb  Gentse feesten en het Rijversfestival. In de KETNETBAND zijn we met 5 frontzangers en 4 muzikanten. Wij treden altijd op per 3. De zangers zijn: Giovanni Kemper, Lotte Stevens, Maarten Cop, Jasper Heyman en mezelf.

Verder was ik actief in de film Bittersweet. Bittersweet is een film van Jan Verheyen, zijn dochter en vrouw. Ik vertolkte daar de rol van “Alexa”. Een mean girl. De film ging in december 2021 in première en kwam later ook op Netflix.

Ik ben ook actief bij Gamekeepers waar wij binnenkort met optreden in het sportpaleis voor de grote Sinterklaasshow!”

 

We wensen je nog veel vreugde in je acteertalent!