Kleuters van gemeentelijke kleuterschool ’t Kapoentje zorgen voor hartverwarmend bezoek aan Vulpia Residentie Kartuizerhof

De bewoners van Vulpia Residentie Kartuizerhof genoten onlangs van een vreugdevolle dag, dankzij het bezoek van de kleuters van de gemeentelijke kleuterschool ’t Kapoentje. Dit hartverwarmende initiatief bracht jong en oud samen en zorgde voor vele glimlachen en kostbare momenten.

Een dag vol verbondenheid en vreugde

De dag begon met een rondleiding door het woonzorgcentrum, waarbij de kleuters de kans kregen om de verschillende ruimtes te verkennen. Samen met hun leerkrachten brachten ze een bezoek aan onder meer de keuken en de kappersruimte, wat hun nieuwsgierigheid prikkelde.

Na deze ontdekkingstocht volgde het hoogtepunt van de dag: de kleuters betoverden de bewoners met hun stralende glimlachen, vrolijke liedjes en spontane dansjes. De interactie tussen de kleuters en de ouderen bracht een levendige en opgewekte sfeer in het woonzorgcentrum. De bewoners gingen enthousiast mee in de vrolijke stemming en er werd volop gezongen, gelachen en gedanst.

Gastvrijheid en dankbaarheid

Om de feestelijke dag compleet te maken, werden de kleuters na afloop getrakteerd op koek en drank. Dit kleine gebaar zorgde voor nog meer blije gezichten en versterkte de band tussen de kinderen en de bewoners.

De leerkrachten van ’t Kapoentje keken met voldoening terug op de dag: “Het was hartverwarmend om te zien hoe de kleuters de bewoners wisten te laten stralen. We zijn enorm dankbaar voor de warme ontvangst die we hier hebben gekregen.”

Een waardevolle ervaring voor jong en oud

Het bezoek aan Vulpia Residentie Kartuizerhof werd een onvergetelijke ervaring voor zowel de kleuters als de bewoners. Het onderstreepte hoe waardevol de uitwisseling tussen verschillende generaties kan zijn, waarbij jong en oud elkaar inspireren en vreugde brengen.

Dit bezoek zal zeker nog lang in de herinnering blijven en benadrukt het belang van verbinding en gemeenschapszin, ongeacht de leeftijd.