Welkom bij ‘Taste 4 Wine’ 2024!(Rotary Club Brakel-Zwalmvallei)

Voor de achtste keer organiseert Rotary Club Brakel-Zwalmvallei Taste4Wine, haar exclusieve wijndegustatie event. T4W gaat door op een bijzondere locatie: Wijnimport Van Hende, een hemel op aarde voor de liefhebbers van deze goddelijke drank.

Men stelt  opnieuw een zeer zorgvuldig geselecteerd aanbod voor van prachtige wijnen  met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De  8 sommeliers begeleiden jullie met veel kennis en passie op deze reis door landen, domeinen, geuren en smaken.

Als kers op de taart kunt u enkele exclusieve wijnen proeven, ‘schatten uit de kelder’ van Wijnimport Van Hende, ingeleid door Gilles Van Hende himself.

Proeven, bestellen, afhalen.

Alles heeft plaats bij  op zondag 6 oktober tussen 11u en 16u bij Wijnimport Van Hende, Provinciebaan 108, 9890 Gavere waar iedereen welkom is.

Tussen 11u30 en 13u kunt u genieten van een live aperitiefconcert. Men voorziet terug een onovertroffen oesterbar en verrukkelijk buffet aangeboden door Grijkoort (Restaurant De Pepermolen). U kunt alle wijnen degusteren, onmiddellijk aankopen en meenemen naar huis.

Inkomkaarten beschikbaar bij de leden of via de webshop aan €20. Aperitiefconcert, wijndegustatie en buffet zijn inbegrepen in de prijs! Kunt u niet op onze wijndegustatie van 6 oktober aanwezig zijn? Geen nood! Bestel uw wijnen via onze webshop.

info@taste4wine.be

De opbrengst is ten voordele van het Sporenbos, het educatief bos in Brakel.
Daarnaast werkt de organisatie samen met het restaurant voor begeleid werk, De Pepermolen van VZW Grijkoort in Ronse en gebeurt de bediening door Oekraïners, gevlucht voor de vreselijke oorlog.