KVV Windeke maakt indruk in 4 de provinciale D en gaat voor 21 op 21

Zaterdagavond, 19 u 30:  KVV – Elene /Grotenberge B

KVV Windeke deed op speeldag 6 in en tegen Moorsel zijn naam van killer alle eer aan. Een bijzonder goed georganiseerd KVV boekte zijn zesde seizoenzege op rij. De Windo’s tekenden de mooiste patronen uit, vormden alweer een hecht blok, het resulteerde met doelpunten van De Landtsheer, Wartel, Hofkens en Ryckbosch in een 0 – 4 zege in Moorsel.
KVV Windeke heeft met een 18 op 18 een ronduit indrukwekkende competitiestart genomen. De gemotiveerde Windo’s scoorden in 4 de provinciale D al 30! keer. KVV zet zijn ambities kracht bij. Van meet af aan de leiding. Het team verdient felicitaties. En de honger is nog lang niet gestild. Het huidig team bezit veel offensieve kracht. KVV Windeke heeft een ideale mix van spelers waarmee het in een match zo goed als alles kan brengen: van spelen uit de omschakeling tot dominant voetbal. Goed voetbal en zelfverzekerd spel. De Windo’s voetballen niet alleen met een flair van zelfvertrouwen, er staat een hechte ploeg op het veld. Men wroet voor mekaar.
De spelers knokken voor mekaar en de sfeer is uitstekend bij bestuur én spelers. De collectieve geest is bepalend voor de huidige stand zaken. De vier trefwoorden: clubliefde, attitude, samen, goesting, ze zijn van toepassing. Een groep die samen vecht. Een ploeg met winnaarsmentaliteit. Voorzitter Stefaan De Keyster en het bestuur mogen zich op de borst kloppen, het ging in de transferperiode doordacht te werk met het grotendeels behouden van de kern én het aantrekken van gemotiveerde nieuwkomers. Er is een duidelijk spelsysteem aanwezig. Er is een goede groepssfeer aanwezig. Het valt op. Op het veld door het vuur gaan voor elkaar. Er zitten sterke karakters in de groep. We wijzen graag eens naar de goede mentaliteit bij KVV Windeke. De (nieuwe) spelers voelen zich thuis bij KVV Windeke. Ze zijn terechtgekomen in een familieclub bij uitstek. De ambitie is er. ‘Wordt derde keer de goede keer? zei voorzitter Stefaan De Keyster bij de spelersvoorstelling, het zit er dit seizoen echt in na twee keer net niet. Alleen Edeboys blijft momenteel aanklampen met eveneens een 18 op 18. HO Kalken (3de) volgt al op vijf punten. Men durft in Windeke de ambitie uitspreken. En zaterdagavond 12 oktober, aftrap 19 u 30, met de steun van de supporters gaan we tegen Elene -Grotenberge B voor de zevende seizoenzege op rij. Winst tegen Elene – Grotenberge B (5de, 10 punten) daar rekenen we op’, klinkt het strijdvaardig in Scheldewindeke. 21 op 21. Rekening houdend met de stand van zaken bij de Windo’s is dit best haalbaar. Het terrein van KVV Windeke is zaterdagavond de place to be voor een leuke pot voetbal.
                                                                                                                                                                      (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle)