Walter van de Vliegende Hollander met pensioen in St.-Blasius-Boekel

Gisteren had de closed party plaats in café De Vliegende Hollander waar Walter  met pensioen ging. Walter heeft gedurende 10 jaar deze café tot een begrip gemaakt vertelde uittredend premier Alexander De Croo.  Op deze party was nog veel schoon volk zoals Marijn Devalck, Helmut, Elvis, Gilles Simoens en uiteraard de toekomstige burgemeester van Zwalm Matthijs Verschraegen en de eminence grise van de politiek Herman De Croo   enz………

Uiteraard werd terug gekeken op 10 jaar De Vliegende Hollander wat een begrip is geworden als supporterslokaal van Mathieu Van Der Poel zei Alexander De Croo. Het heeft ook een Belgisch tintje want Mathieu woont in België.  Het jaarlijks maatjesfestival was eveneens een rode draad in het verhaal in deze Hollandse enclave.

De zus van Walter Joyce, een Rotterdamse nam eveneens geen blad voor de mond en noemde haar broer een aimabele man.

De opvolgers van Walter worden Gert Bolle en Frank Saghy die deze gezellige kroeg  met al zijn Hollandse tintjes gaan herinrichten en wellicht is er de heropening rond midden november. Walter blijft één van ons en zal in het café blijven wonen!

Meer foto’s op facebook NUUS ZWALM