Melle, KultuurThuis Henri: Lezing & getuigenis, Winterstille

ZONDAG 27 OKT. om 15.00 u. : Lezing & getuigenis

Wil je iets meer vernemen ivm de werking welzijnszorg …Wat doen ze, hoe pakken ze dit aan, hoe bereiken ze hun doelgroep ….Sportaround vertelt over hun aanpak & activiteiten.

Een familie uit Palestina brengt een getuigenis Overhandiging opbrengst benefietconcerten aan VZW Thope We zorgen ook voor een streepje muziek – Iedereen is welkom. Mohamed Rehabi vertelt ons over de werking van Sportaround vzw. Hoe zit de werking in elkaar? Op welke manier bereiken we onze jongeren uit kwetsbare gezinnen?  Wat bieden wij aan? De start van ons nieuw project omtrent de 4de pijler rond integratie en burgerschap en nog veel meer.

ZONDAG 3 NOV. om 15.00 u. : Winterstille

Een ensemble bestaande uit zang, gitaar, blazers De muziek is ingetogen, diepzinnig en verrassend Folkmuziek van de bovenste plank.

Winterstille is een ensemble dat geboren is als een samenwerking tussen liedjesmaker Xavier Kruth en arrangeur Gerry Croon, die aan het hoofd staat van het blazersensemble Crooniek. In 2020, in volle pandemie, kwam het debuut ‘Puin van dromen’ uit, met gevarieerde nummers in vier verschillende talen (Nederlands, Engels, Frans en Duits). De plaat werd Folktip in Folk Magazine, dat sprak over ‘Kleinkunst met een zwart randje’. Winterstille heeft een aantal optredens in een bezetting van tien muzikanten gedaan, maar doet het nu als trio, met naast Xavier op zang en gitaar en Gerry op bugel, ook Peter Geysels op basclarinet en sopraansaxofoon. Verwacht ingetogen maar diepzinnige muziek die steeds tracht te verrassen.

Info : https://warmwater.be/winterstille-03112024/

Reservaties : marc@warmwater.be