MFL-Herzele brengt lichtpuntjes naar Herzele: “Ernstig zieke mensen uit Herzele een hart onder de riem steken”

Na het succesvolle seniorenfestival in mei, waarin MFL-Herzele de burchtweide omtoverde tot een bruisende festivalsite, zet het team opnieuw zijn schouders onder een warm initiatief. Van zaterdag 30 november om 9 uur tot zondag 1 december om 21 uur organiseren ze opnieuw een 36-uur durende radiomarathon. Ook dit jaar worden verzoekplaatjes gedraaid voor het goede doel: .

Het doel van de actie is om zoveel mogelijk geld in te zamelen om deze zieken een lichtpuntje in de vorm van een cadeau, aan te bieden. Herzelenaren kunnen hun ernstig zieke dorpsgenoten opgeven via een eenvoudig formulier (forms.gle/UrFDmcJSHkNK38X49), zodat ze kunnen worden verrast met een persoonlijk presentje.

36 uur non-stop muziek voor het goede doel

Net zoals vorig jaar zal Benjamin Rogiers het hart van de actie vormen door 36 uur onafgebroken wakker te blijven om verzoekplaatjes te draaien. Hij krijgt steun van zijn vertrouwde sidekicks Caroline De Vadder en Els Coppens. “Elke dag horen we over mensen die ernstig ziek zijn. We kunnen hen misschien niet genezen, maar we kunnen hen wel een moment van vreugde bezorgen”, zeggen de drie enthousiastelingen. “De radiomarathon vindt dit jaar opnieuw plaats op een unieke locatie waar bezoekers kunnen langskomen om een plaatje aan te vragen, artiesten te ontmoeten, iets te eten of drinken. Iedereen is welkom! Bedrijven, verenigingen en scholen kunnen hun favoriete top aanvragen. Naast verzoeknummers kunnen sympathisanten ook eigen acties organiseren en hun opbrengsten tijdens het marathonweekend komen doneren. Zo draagt iedereen op zijn manier bij aan dit lokale initiatief dat warmte wil brengen aan wie het nodig heeft. Meer informatie over de actie, de optredens en mogelijkheden om bij te dragen is te vinden op www.radiostar.be/MFLHerzele of via mfl@radiostar.be.”