Zoek de Herzeelse slee!

Het wordt stilaan traditie. Voor het derde jaar op rij pakken WOH (Werkgroep Ondernemend Herzele) en de dienst lokale economie uit met een verrassende eindejaarsactie. Na de mysterieuze vraagtekens van “Win de vitrine” en “Win de kerstzak” volgt dit jaar “Zoek de Herzeelse slee”!

“Wie zoekt, die vindt! Tussen woensdag 8 en woensdag 22 december verstopt de kerstman 8 sleeën,  één in elke deelgemeente van Herzele. Een slee met daarop heel wat waardebonnen, geschonken door de Herzeelse ondernemers, die jij kan bemachtigen als je ze vindt!” Zegt schepen van lokale economie, Heidi Knop.

Hoe kan je een slee boordevol geschenken winnen?
Door als eerste bij de verstopte slee aan te komen mét het gevraagde attribuut. Maar waar er exact een slee verstopt zal zijn, is nog een raadsel!

Hoe kom je te weten waar de slee staat?

Kijk op 10, 12, 14, 16, 18, 20 én 22 december, telkens om 18u00, op onze Facebookpagina (Lokaal bestuur Herzele), website (www.herzele.be) of op het LED-scherm aan de burcht en haast je direct naar de plaats die je op de foto herkent! Let goed op welk attribuut je moet meebrengen!

Er vallen al een aantal tips te rapen die je de goede richting kunnen uitsturen.

Luister naar Radio Star én Helemaal Herzele en krijg een tip over de deelgemeente waar de slee op een bepaalde dag verstopt zal zijn.

De eerste slee stond in Hillegem en werd ontdekt door Jules en Louis. Ze brachten het juiste attribuut mee: een Herzeels biertje.

“De waardebonnen kun je besteden bij de deelnemende handelaars. Zo brengen de inwoners een bezoek aan onze Herzeelse handelaars en promoten we onze lokale economie.” geeft Schepen Knop nog mee.

Er zijn maar liefst 45 Herzeelse ondernemers die een waardebon geschonken hebben. Samen goed voor maar liefst 4000 euro!