Trekking Eindejaarsactie in Brakel (winnaars worden persoonlijk verwittigd)

Van woensdag 1 december tot 7 januari 2022 ging de zoveelste Brakelse Eindejaarsactie door.  Inderdaad, ons handelscentrum  legt zijn klanten in de watten en dit met onder meer een prijzenpot van bijna 2000 Euro.

Deze Eindejaarsactie kende een enorm groot succes en dit niet alleen omwille van de vele en prachtige geldprijzen maar tevens ook door de aantrekkelijkheid van ons Brakels koopcentrum. Ons koopcentrum kent, ondanks de voorbije coronacrisis, praktisch geen leegstand. Wel integendeel, de leegkomende panden worden binnen een relatief korte tijdspanne terug ingenomen door nieuwe handelszaken. In vergelijking met andere steden en gemeenten denk ik dat Brakel dat zeer goed doet.

In totaal werden 10 waardebonnen van 75 Euro , 3 van 150 Euro, 2 van 250 Euro en ten slotte de hoofdprijs van 500 Euro verloot. De winnaars zullen persoonlijk worden verwittigd en krijgen dit bedrag in aankoopbonnen die ze bij de meeste Brakelse handelaars kunnen gebruiken.

De loting werd uitgevoerd door de Brakelse schepen van Lokale Economie, Peter Vanderstuyf, en de Voorzitter van de Middenstand, Hans Van Den Daele, in het bijzijn van de nodige getuigen.