44ste Picarrenfeesten opnieuw met De Romeo’s en extra voorprogramma

Ieder jaar wordt in het laatste weekend van september in Godveerdegem kermis gevierd en dat bij die gelegenheid door het plaatselijke Picarrencomité afspraak gemaakt wordt voor de Picarrenfeesten, is intussen ook reeds een jarenlange gewoonte geworden. Dit jaar – op zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 september – zal dat trouwens al voor de 44ste keer gebeuren Bovendien heeft het Picarrencomité opnieuw een erg aantrekkelijke affiche klaar, zelfs met een extraatje wat het voorprogramma op zaterdagavond betreft.

Nadat het Picarencomité vorig jaar – met toen Yves Seghers en Willy Sommers voor de derde keer als muzikale vedette – zich kon verheugen in een massale publieke opkomst (ondanks de coronaperikelen), besloten de organisatoren immers om dat publiek ditmaal te vergasten op een tweedelig voorprogramma. Zo zal er op zaterdag 24 september eerst om 21u30 een optreden zijn van de plaatselijke charmezanger Danny De Roover uit Velzeke, die in 2019 samen met Jo Vally ook op de affiche stond. Een uurtje later zal de partyband Swoop (met danseressen) verder voor ambiance zorgen en daarna volgt dan de muzikale hoofdact waarvoor het Picarrencomité opnieuw De Romeo’s heeft kunnen strikken, voor de tweede keer want zij stonden ook in 2016 al eens op het podium in Godveerdegem (zie foto). Dit trio zal rond middernacht de Picarrenfeesttent in vuur en vlam komen zetten.

’s Anderendaags zal voor de zesde keer een rommelmarkt ingericht worden. Daarnaast voorziet het programma op zondag 25 september ook opnieuw een gezinsnamiddag met o.a. uitgebreide kinderanimatie, volksspelen voor jong en oud en de traditionele Picarrenworp.