Spaghetti of croque-monsieurs bij De Hoop Zottegem

Bij vzw De Hoop Zottegem is 2022 eigenlijk een feestjaar want het gebeurt al 15 jaar dat deze kleinschalige, huiselijke voorziening in en vanuit het dagcentrum aan de Zuster Angelalaan via dagondersteuning, begeleid werken en wooncoaching volwassenen met een beperking (o.a. niet-aangeboren hersenletsel, degeneratieve aandoening) begeleidt naar een zo optimaal mogelijke levenskwaliteit en zelfstandigheid.

Met al wie deze werking en een kwaliteitsvolle begeleiding van de cliënten een duwtje in de rug wil geven, wordt op vrijdagavond 23 september opnieuw afspraak gemaakt voor het jaarlijkse eetfestijn, in het restaurant van het AZ Sint-Elisabeth. Daar serveert vzw De Hoop dan heerlijke spaghetti (gewoon of veggie) of croque-monsieurs met groenten. Afsluiten kan met een Italiaans dessertje en/of een digestief. Alle sympathisanten zijn er welkom om mee te komen tafelen om 17 uur (1e shift) of om 19 uur (2e shift).

Kaarten kosten 15 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen tot 12 jaar; een gewone steunkaart kost 3 euro. Reserveren – om organisatorische redenen liefst vóór vrijdag 16 september – kan door een formuliertje in te vullen op dehoopzottegem.be, door middel van een e-mail naar dehoop@sezz.be, telefonisch via 09 364 87 03 of in het dagcentrum zelf aan de Zuster Angelalaan 1 (in de nieuwe wijk Lelie achter het AZ Sint-Elisabeth). Gratis parkeren kan op de parking van het ziekenhuis (uitrijtickets aan onze kassa).