Rebecca en Marilyn openen sportbar in stijl en klasse

Sportgeïnspireerde eet- en drankkaart

In stijl en klasse. Zo kan men de opening van ‘Sportbar Oosterzele’ omschrijven. Met een verzorgde receptie met heerlijke hapjes en dranken werd op zaterdag 10 september de opening van de sportbar in een feestelijk jasje gestopt. De nieuwe uitbaters Rebecca en dochter Marilyn staken de handen uit de mouwen en staken de voormalige cafetaria van sporthal De Kluize in een nieuw eigentijds jasje. En hoe? De cafetaria onderging een ware gedaanteverwisseling. Het nieuw meubilair spreekt aan, er werd creatief omgegaan met verf, een koelcel geïnstalleerd, de toog kreeg een nieuw jasje. De Sportbar heeft een magische aantrekkingskracht.
 
Dankzij de ingrepen van Rebecca en Marilyn, geruggensteund door AGB De Kluize, werd de cafetaria omgetoverd in een heel moderne, sfeervolle sportbar. Het interieur spreekt tot de verbeelding. De sportbar straalt klasse uit. Je zit er alvast gebeiteld. Lekkere dranken, sportgeïnspireerde food en uitzicht op de sporthal doen al je zorgen wegsmelten, ze vormen de perfecte afsluiter van het sporten. Door de persoonlijke service van Rebecca en Marilyn wordt het meteen dubbel zo aangenaam. Het is bewezen dat sportfanaten het leuk vinden om na de inspanningen nog eens lekker te kunnen uitblazen. Sport, ontspanning, lekkere foods & drinks moeten een publiekspleister worden.
‘Het modern, kleurrijk logo spreekt jeugdigheid uit met de verbinding naar de sport én ook naar de sportdienst door het verwerken van het eigen logo in dat van de sportbar’, duidt de immers goedlachse Rebecca. ‘We willen een laagdrempelige, leuke zaak waar niet alleen enkel sportlui maar ook sympathisanten naartoe komen voor een gezellige babbel met een goed glas en / of hapje’, vult bevallige dochter Marilyn aan. Schepen Pieterjan Keymeulen en voorzitter directiecomité Filip Vermeiren waren meteen gewonnen voor de eigentijdse visie van Rebecca en Marilyn. ‘Er werd 25.000 euro gereserveerd voor een complete make – over van de cafetaria’. Filip en Pieterjan hebben woorden van dank voor de afscheidnemende Frank, die 16 jaar het beste van zichzelf gaf in de cafetaria van de sporthal De Kluize.
Dat Rebecca een hart heeft voor horeca heeft, is nu meer dan ooit duidelijk. Jaren geleden ging ze, geruggensteund door haar partner Peter, al aan de slag in de cafétaria van sporthal De Kluize. Het kriebelde al een tijdje bij Rebecca om opnieuw te ondernemen. Dochter Marilyn – al even enthousiast als mama Rebecca – stapt mee in het nieuwe avontuur. Je moet durven springen in het leven. Rebecca, die ervaring zat heeft wil nu samen met dochter Marilyn bewijzen dat ze alles in huis hebben om elke bezoeker te verrassen. Sportbar Oosterzele is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 18 u 30 tot 1 u, woensdag van 14 u 30 tot 1 u, zaterdag 9 u tot 15 u en zondag van 10 u tot 13 u.
Rebecca en Marilyn kregen veel lof toegezwaaid voor de inventieve manier waarop ze de voormalige cafétaria hebben omgetoverd tot een sportbar waar het echt relaxen is, een heerlijke plek om naar toe te komen. Onze mening, Rebecca en Marilyn gaan een mooie toekomst tegemoet. (mvdv, foto’s ddl)