Sportdienst Oosterzele organiseert Lente-cup tornooi voor mannen en vrouwen

Minivoetbal in sporthal De KLuize

Vanaf 5 mei tot en met 30 juni 2023 staat er voor elke rechtgeaarde voetballiefhebber slechts één afspraak op de agenda: het Lente-cup tornooi voor mannen en vrouwen in sporthal De Kluize, Sportstraat 5 in Scheldewindeke. Het wordt een heus voetbalspektakel. Vanaf 5 mei is het in de Oosterzeelse sporthal al minivoetbal wat de klok slaat. Sportdienst Oosterzele wil van de Lentecup een ‘specialleke’ maken. Kom kijken naar een tornooi vol voetbalplezier. Dames- en herenploegen én hun supporters gaan zorgen voor een zinderende sfeer in sporthal De Kluize.

Voor heel wat voetbalverenigingen loopt de competitie eind april op zijn einde. Jammer, horen we u nu zeggen. Maar sportdienst wil daar een stokje voor steken, althans voor één sporttak: minivoetbal. Voor mannen en vrouwen is er een aparte reeks, waar telkens acht ploegen aan kunnen deelnemen. Alhoewel, we zouden toch eens willen zien wat het experiment van een gemengde ploeg zou opleveren. Maar genoeg gedroomd, per ploeg kan je met minimum zeven en maximum vijftien personen (vanaf 16 jaar) inschrijven. Iedereen mag deelnemen, verenigingen of groep vrienden, vriendinnen,…het maakt niet uit. Iedere ploeg speelt 7 poulematchen, verdeeld over 7 weken op maandag en/of vrijdag tussen 19 u en 23 u. De finale is gepland op maandag 26 juni voor plaatsen 8 tot 5 en op vrijdag 30 juni voor plaatsen 4 tot 1. Het inschrijvingsgeld bedraagt 75 euro per ploeg. Zijn inbegrepen: het gebruik van de zaal, de kleedkamers, de verzekering. Er zijn waardevolle finaleprijzen voor plaatsen 1 tot 3. En leuk meegenomen, er is een mooie prijs voor elke deelnemende ploeg na hun finalewedstrijd. Wie geen enkele match mist, krijgt een terugbetaling van 25 euro in de vorm van een drankkaart, in te wisselen bij de collega’s van de sportbar. Inschrijven kan via de QR – code of via sport@oosterzele.be. Veel dank aan sponsors O’Learys, Sportbar de Kluize  en Dienst Sport & Jeugd Oosterzele.

Wie graag (mini)voetbaltalent in actie ziet, graag een koffietje, pintje, frisdrankje, streekbiertje drinkt, iets hartigs wil eten, kortom wie graag ook de bourgondische toer opgaat, weet vanaf 5 mei tot 30 juni 2023 waarheen. ‘We hunkeren naar een grote weerklank en hopen dat op de Lentecup een massa voetballiefhebbers en sympathisanten komen opdagen. We kunnen gelukkig rekenen op een schare enthousiaste en gemotiveerde medewerkers’, klinkt het heel dankbaar bij Sportdienst Oosterzele. Komen kijken is de boodschap. De Oosterzeelse sporthal wordt vanaf 5 mei tot 30 juni 2023 the place to be. We bevelen je het tornooi warm aan. (marcel van de vijver, foto’s danny de lobelle).