In beeld: Brouwerij Huyghe Melle kaapt prestigieuze prijzen weg en is Brouwerij van het jaar

De bieren van brouwerij Huyghe uit Melle, bekend van onder meer Delirium Tremens, hebben opnieuw enkele prestigieuze prijzen weggekaapt.

Tijdens de London Beer Competition kregen Delirium Christmas, Delirium Tremens , Delirium Red en het abdijbier Sint Idesbald Rousse een gouden medaille en werd de Delirium Christmas verkozen tot ‘Best beer of the year’. De brouwerij op zich werd beloond met de de titel ‘Brewery of the year’. Vorig maand liep de Melse brouwer ook in de kijker tijdens de Concours International de Lyon. Hier kregen de bieren Delirium Tremens en Averbode abdijbier een gouden medaille en werden de bieren Sint Idesbald Rousse, Delirium Argentum en Delirium Nocturnum met zilver bekroond. tenslotte werden ook 3 bieren bekroond op de Frankfurt International Trophy: Delirium Nocturnum en Sint Idesbald Blond met een gouden medaille en Delirium Tremens met een zilveren medaille. Ook op deze prestigieuze wedstrijd verkreeg de brouwerij de titel van Best brewery 2023 Belgium

Alain de Laet, CEO en eigenaar van brouwerij L.Huyghe is uiteraard tevreden na zo veel erkenning: “Het is een eer om tot Brewery of the Year bekroond te worden. Kwaliteit is al jaar en dag onze grootste prioriteit. Deze awards zijn voor mij dan ook telkens een bevestiging dat onze bieren van constante hoge kwaliteit zijn. Onze brouwers mogen heel fier zijn op hun werk.”