Live ‘Painting on Music’ voor sociaal doel Kiwanis Zottegem

Door Kiwanis Egmont Zottegem wordt op vrijdag 28 april onder de noemer ‘Painting on Music’ een uniek evenement georganiseerd ten voordele van de sociale werking van deze serviceclub.

Tijdens een concert dat pianiste-componiste Anne Van Melckebeke zal verzorgen in de TaLe Art Gallery in Vlierzele-dorp (Sint-Lievens-Houtem), zal kunstenares Anne Van Outryve live een nieuw schilderij creëren. Dit kunstwerk zal daarna dan onder leiding van veilingmeester Marc Vander Kimpen te koop aangeboden worden. Ook nog enkele andere werken van de Gentse schilderes zullen onder de veilinghamer gaan. De opbrengst is bestemd voor de sociale projecten die door Kiwanis Zottegem ondersteund worden, ditmaal in het bijzonder het project van vzw Broes voor kinderen.

De deuren van de kunstgalerie gaan open om 18u30 voor verwelkoming met een glaasje campagne. Het programma voorziet eerst om 19u15 een inleiding bij de tentoonstelling ‘Something about Nature’ die nog tot 14 mei in de TaLe Art Gallery loopt en die ook na de veiling vrij toegankelijk zal zijn. Het eigenlijke ‘Painting on Music’-event – pianoconcert en live creatie van schilderij dus – start om 19u45 en vervolgens de veiling om 21 uur. De toegangsprijs bedraagt 30 euro per persoon. Inschrijven kan door middel van een e-mail naar info@kiwanis-zottegem.be of telefonisch via 0477 48 48 55 (+ overschrijving ter definitieve bevestiging op rekeningnr. BE20 7805 4420 3456 van Kiwanis Egmont Zottegem).