Zottegem: speciale verkeersregelingen (23-25/06)

SINT-GORIKS-OUDENHOVE: SCHOOLFUIF

Ter gelegenheid van een fuif op de speelplaats van de vrije basisschool ’t Waterpleintje in Sint-Goriks-Oudenhove zal er op vrijdag 23 juni van 18 tot 3 uur ’s nachts in het gedeelte van het Kruiswaterplein vanaf het kruispunt met de Smisstraat tot ter hoogte van de woningen nrs. 3 / 5 een parkeerverbod gelden en in geen van beide richtingen verkeer toegelaten zijn (rijbaan op dezelfde plaatsen afgesloten). De wegomlegging richting Ten Bosse zal ter plaatse aan de kruispunten bewegwijzerd worden.

STADSCENTRUM: BRADERIEWEEKEND

Ter gelegenheid van het braderieweekend in het stadscentrum zullen op vrijdag 23 juni van 12 tot 18 uur, op zaterdag 24 juni van 9 tot 18 uur en op zondag 25 juni van 13 tot 18 uur volgende straten verkeersvrij gehouden en voor het verkeer afgesloten worden (+ parkeerverbod): Stationsstraat, Markt, Zavel, Hoogstraat en Nieuwstraat (deel tot aan Artizanat). In de Heldenlaan zal verkeer op- en neerwaarts mogelijk zijn en ook op het Stationsplein zal dit in beide richtingen het geval zijn.

EGMONTPARK: TWEEDAAGSE MUZIEKEVENTS

Onder de noemer ‘Shots’ en ‘Zottegemse Feesten’ vinden in het park aan het Kasteel van Egmont respectievelijk op vrijdag 23 juni voor de middelbare schooljeugd en op zaterdag 24 juni voor gezinnen twee muziekevents plaats. Daarom zal er dan telkens van 12 uur ’s middags tot middernacht niet mogen geparkeerd worden op de parking aan het jeugdhuis De Muze in de Beislovenstraat alsook op de parking in de D. Van Den Bosschestraat ter hoogte van het Egmontkasteel.

SINT-MARIA-OUDENHOVE EN STRIJPEN: BUURTFEESTEN

Wegens een buurtfeest in de Haringsveldweg in Sint-Maria-Oudenhove zal in die straat geen verkeer toegelaten zijn vanaf zaterdag 24 juni om 8 uur tot zondag 25 juni om 20 uur en parkeren verboden zijn op zondag 25 juni van 8 tot 22 uur (t.h.v. de activiteit + overkant van pleintje). Ook omwille van een buurtfeest zal er in de Grote Lage in Strijpen op zondag 25 juni van 9 tot 22 uur parkeerverbod zijn tussen huisnr. 34 en 58 (langs weerskanten) en geen verkeer toegelaten zijn (afgesloten t.h.v. kruispunt met Elenestraat en met I. Teirlinckstraat).

GROTENBERGE: KERMIS

In een organisatie van het Feestcomité Grotenberge vinden op zondag 25 juni in deze deelgemeente een aantal kermisactiviteiten plaats: een natuurwandeling en de Berlindisworp, rommelmarkt en garageverkoop, aperitiefconcert en andere muzikale optredens. Hiervoor zal de Gentsesteenweg ter hoogte van het kruispunt met de Parkstraat en het kruispunt met de Grotstraat/Leenstraat vanaf 6 uur tot middernacht voor alle verkeer afgesloten worden en zal daar ook niet mogen geparkeerd worden.